Monte Fjanton Creations

is creating YouTube Videos

Select a membership level

IDIOT-BENGES SEAL OF APPROVAL
reward item
$1
per month
Stort tack för att du valt att stödja oss! Vid den här nivån får du, förutom vår stora tacksamhet:


  • Tillgång till Patreonflödet! Kommentera allt vi lägger upp eller ställ frågor – vi kommer vara extra aktiva just här på Patreon och besvara alla frågor vi får in.
DEN INRE CIRKELN
reward item
$3
per month
Anslut dig till den innersta kretsen och ta del av alla våra hemligheter! Med andra ord, stöder du oss med $3 varje månad får du:


  • Vårt månadsbrev där vi berättar om alla projekt vi har den kommande månaden, vilka filmer vi ska recensera, events vi ska på, och även de hemliga projekt vi ibland har igång i bakgrunden.
  • ... plus alla tidigare perks!
NI VÄLJER FILMEN
reward item
$5
per month

Vid den här nivån får du:


  • Varje månad vara med och rösta fram en film vi ser i ett avsnitt av Biosnack från en lista med aktuella biofilmer!
  • ... plus alla tidigare perks!

166

patrons

$853

per month

About

Sedan 2007 har vi gjort filmrecensioner, sketcher, musikvideor och annat mög på YouTube – och sedan 2015 har vi gjort det på heltid. Att vi kunde gå över till att jobba heltid med kanalen, och gör det än idag, är tack vare Patreon!

Genom att stödja oss på Patreon hjälper du oss både med att fortsätta göra Felix Recenserar och andra videor, och med att höja kvaliteten på allt ifrån ljud och bild till själva innehållet. Vi kan skaffa bättre kameror, mikrofoner och ljusutrustning till videorna, men framför allt kan vi lägga mer tid och energi på att göra varje video så bra den kan bli.

YouTube belönar idag kvantitet över kvalitet. Med Patreons hjälp kan vi trots detta fokusera på kvaliteten och lägga mer tid på de videor som verkligen behöver det. Vi har t.ex. kunnat ta in Wabuus röstskådespelare till en Dingo Pictures-recension och skrivit en kokbok med Basses Rätt i Skafferiet-mat.

Det är tack vare våra Patreonsponsorer som vi kan fortsätta göra videor. Nu vill vi utveckla kanalen vidare och ta oss an nya, stora och utmanade projekt – särskilt i serien Felix Recenserar. Vi vill bland annat göra en Dingo Pictures-dokumentär och flera riktigt långa recensioner som kan bli till hela följetånger. Med våra sponsorers hjälp kan vi göra alla de här idéer till verklighet!

Vill du stödja oss – och kanske rentav få något snitsigt pris – så klicka på ”Become a Patron”. Det är ingen överdrift att varje krona är viktig och vi uppskattar alla donationer vi får!
Goals
$853 of $3,000 per month
Detta är vårt långsiktiga mål. Vid den här nivån är vi inte längre beroende av YouTube och kan fokusera helt på att skapa videor med så hög kvalitet så möjligt till er tittare. Vill du hjälpa oss att göra det så får du väldigt gärna stödja oss med en slant!
4 of 7
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 73 exclusive posts
2
Links
27
Polls
34
Writings
10
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 73 exclusive posts
2
Links
27
Polls
34
Writings
10
Videos

Recent posts by Monte Fjanton Creations

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits