Monte Fjanton Creations

is creating YouTube Videos

Select a membership level

IDIOT-BENGES SEAL OF APPROVAL

reward item
reward item
$1
per month
Stort tack för att du valt att stödja oss! Vid den här nivån får du, förutom vår stora tacksamhet:


  • Tillgång till Patreonflödet! Kommentera allt vi lägger upp eller ställ frågor – vi kommer vara extra aktiva just här på Patreon och besvara alla frågor vi får in.

DEN INRE CIRKELN

reward item
reward item
$3
per month
Anslut dig till den innersta kretsen och ta del av alla våra hemligheter! Med andra ord, stöder du oss med $3 varje månad får du:

  • Vårt månadsbrev där vi berättar om alla projekt vi har den kommande månaden, vilka filmer vi ska recensera, events vi ska på, och även de hemliga projekt vi ibland har igång i bakgrunden.
  • Rollen som "Äkta Skalle" i vår Discordserver!
  • ... plus alla tidigare perks!
Includes Discord benefits

NI VÄLJER FILMEN

reward item
reward item
$5
per month

Vid den här nivån får du:


  • Varje månad vara med och rösta fram en film vi ser i ett avsnitt av Biosnack från en lista med aktuella biofilmer!
  • ... plus alla tidigare perks!
Includes Discord benefits

157

patrons

$753

per month

About Monte Fjanton Creations

Sedan 2007 har vi gjort filmrecensioner, sketcher, musikvideor och annat mög på YouTube – och sedan 2015 har vi gjort det på heltid. Att vi kunde gå över till att jobba heltid med kanalen, och gör det än idag, är tack vare Patreon!

Genom att stödja oss på Patreon hjälper du oss både med att fortsätta göra Felix Recenserar och andra videor, och med att höja kvaliteten på allt ifrån ljud och bild till själva innehållet. Vi kan skaffa bättre kameror, mikrofoner och ljusutrustning till videorna, men framför allt kan vi lägga mer tid och energi på att göra varje video så bra den kan bli.

YouTube belönar idag kvantitet över kvalitet. Med Patreons hjälp kan vi trots detta fokusera på kvaliteten och lägga mer tid på de videor som verkligen behöver det. Vi har t.ex. kunnat ta in Wabuus röstskådespelare till en Dingo Pictures-recension och skrivit en kokbok med Basses Rätt i Skafferiet-mat.

Det är tack vare våra Patreonsponsorer som vi kan fortsätta göra videor. Nu vill vi utveckla kanalen vidare och ta oss an nya, stora och utmanade projekt – särskilt i serien Felix Recenserar. Vi vill bland annat göra en Dingo Pictures-dokumentär och flera riktigt långa recensioner som kan bli till hela följetånger. Med våra sponsorers hjälp kan vi göra alla de här idéer till verklighet!

Vill du stödja oss – och kanske rentav få något snitsigt pris – så klicka på ”Become a Patron”. Det är ingen överdrift att varje krona är viktig och vi uppskattar alla donationer vi får!
Goals
$752.79 of $800 per month
Genomfört! Vi åker runt och har fanträffar under en ca veckas tid i Malmö, Göteborg och Stockholm (möjligen fler stopp), och filmar en eller ett par videos under resans gång!
3 of 7

Become a patron to

101
Unlock 101 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Monte Fjanton Creations

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits