MsHildur90

is creating gaming videos and streaming

Select a membership level

Treøks

$1
per month
Det du får som Treøks er er rank på Discorden min, tilgang til Patreon-siden min, en del Behind the scenes, og en digital autograf! Du får også en shoutout som denne ranken!
Includes Discord benefits

Steinøks

$2
per month
Det du får som Steinøks er er rank på Discorden min, tilgang til Patreon-siden min, en del Behind the scenes, en digital autograf, credits/shoutouts på YT og Twitch!
Includes Discord benefits

Jernøks

$5
per month
Det du får som Jernøks er er rank på Discorden min, tilgang til Patreon-siden min, en del Behind the scenes, en digital autograf, credits/shoutouts på YT og Twitch, samt tilgang til Hildurs Youtube Skole! Noen videoer vil dere også få tilgang til før de kommer ut på kanalene!
Includes Discord benefits

2

patrons

$22

per month

About

Hei og hopp! 

Mitt navn er Hildur, og jeg er en norsk youtuber! Kanalen min heter MsHildur90, og der legger jeg ut gamingvideoer, diskusjonsvideoer og spill og annet som opptar meg, og streamopptak. Masse forskjellig med andre ord! 

Jeg streamer også på Twitch, der jeg går under samme navn som overalt. Der spiller jeg både spill som er for alle, og litt mer voksne spill. Alle streamer blir lagt ut som videoer på Youtube i tillegg slik at de som ikke har tid å se på streamen enda kan få med seg den om de ønsker, og jeg legger også ut highlight-videoer innimellom.

Hvorfor lagde jeg Patreonen?
Grunnen til at jeg lagde denne Patreonen er rett og slett fordi jeg ønsker å holde på litt mer seriøst med Youtube og streaming, og det som står i veien for dette er rett og slett økonomien. Man trenger jo penger for å leve, og videoer tar en god del tid å lage, selv de som er minst mulig redigert. Framover blir jeg å forandre kanalen min, slik at isteden for å legge ut videoer hver dag blir det en video i uken av bedre kvalitet, bedre redigert og forhåpentligvis mer underholdende for dere! 

Alt av penger jeg får fra dette (etter skatt), skal brukes til å lage bedre og flere videoer, og å få til enda mer underholdende streamer!

Hva får DU som Patreon hos meg?
Som patreon hos meg får du ulike goder ut ifra hva hvor mye du sponser meg med i måneden. Noen av godene er Discord-rank, credits og shoutouts i videoene mine, en digital autograf/fysisk autograf, klistremerker, tilgang til spesielle videoer før de kommer ut for andre, behind the scenes, og tilgang til video-serien Hildurs YT Skole! Ellers legger jeg ut minst ett blogginnlegg i uken her inne, for de som ønsker å bli bedre kjent med meg.

Til slutt vil jeg bare si takk til dere som støtter meg! Dere er virkelig supre, og gir meg så masse motivasjon til å fortsette med det jeg gjør og å forbedre meg!

Og husk at gulrøtter er onde!
Goals
$22.40 of $40 per month
Når jeg 40 dollar i måneden (rundt 300 kr), blir jeg å begynne å legge ut videoer fra nyere spill ut på kanalene (ved hjelp av tips fra dere), samt minimum en anmeldelse i måneden!
3 of 7

Become a patron to

125
Unlock 125 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by MsHildur90

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits