Muligambia

is creating an educated and funny Moldova.

Select a membership level

Vizitator

$1
per month
Ești un vizitator activ al site-ului și un fan al proiectului Muligambia! Îți mulțumim din suflet pentru susținerea și încrederea acordată.

Membru

$5
per month
Ești un membru al comunității Muligambia! Îți mulțumim din suflet pentru susținerea acordată. Odată cu lansarea utilizatorilor pe site, toți patronii acestei categorii vor primi un mic token de mulțumire printr-un status personalizat pe platforma Muligambia. 

$10
per month
Ești un fan al comunității Muligambia! Îți mulțumim din suflet pentru susținerea acordată.

0

patrons

$0

per month

About Muligambia

Salutări din carantină! Știm că v-a fost dor de noi. S-au schimbat multe în ăștia aproape 3 ani de când am dispărut. Unii dintre noi deja au copii, alții încă au rămas așa.

După o perioadă îndelungată și lipsită de timp, noi suntem aici, cu un site nou și cu arhiva (aproape) bună de rugumat. Yay!

Vom face tot ce ne stă în puteri să readucem activitatea site-ului la cea de bunăoară, însă avem nevoie și de ajutorul vostru. De azi ne puteți din nou bombarda cu materiale pe pagina noastră de Facebook sau pe [email protected].

Totodată anunțăm că suntem în căutare de autori! Dacă ești o fire amuzantă și creativă și îți dorești să faci partea din echipa Muligambia, te rog să ne scrii aici sau pe Facebook. Demonstrează-ne un strop de simț al umorului și la prima ocazie post-Covid 19 tragem o bere ca-ntre frați.

Muligambia este menținută, ca de obicei, de noi înșine în inexistentul nostru timp liber. Dacă vrei să ne dai o mână de ajutor, o poți face chiar aici.

Dacă ar călători prostia, destinația finală i-ar fi Muligambia!

V-am pupat.

Goals
$0 of $250 per month
Cu serverul achitat, această sumă ne permite să ne concentrăm la alte metode de a îmbunătăți Muligambia.com, de 12 ani cel mai vizitat site de umor din Republica Moldova.
1 of 5

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits