Murdar Podcast

is creating Primul podcast de ficțiune din România

Select a membership level

Puțin Murdar

$4
per month
Pur și simplu îți place Murdar și vrei să răsplătești munca echipei din spatele proiectului cu mai mult de un subscribe, follow sau share.
  • General Support

Mediu Murdar

$6.50
per month
Nu doar că pur și simplu îți place Murdar și vrei să răsplătești munca echipei din spatele proiectului cu mai mult de un subscribe, follow sau share, dar vrei și acces mai rapid la episoade care urmează. Mai rapid decât restul că de aia dai un ban. Să stai în față!
  • Early access to episodes

Foarte Murdar

$25.50
per month
Ok, tu ai făcut deja tot ce ai putut pentru a dat mai departe vestea că există acest proiect, dar vrei să mergi extra mile ca să-l susții.

Iar noi, pentru acest efort, îți vom da discount pentru merch (vezi murdarpodcast.ro) și suntem super ok să stăm cu tine la taclale într-o sesiune de AMA cu un om din echipă sau, de ce nu, chiar cu toți!
  • Monthly AMAs
  • Early access to episodes
  • Discounted Merch

0

patrons

$0

per month

About Murdar Podcast

Suntem în București. E mai 2021. De un an și ceva pandemia de Covid-19 ține toată lumea paralizată. Ăsta e contextul în care Șarpe, personajul principal, rămâne fără bani de chirie și ajunge să trăiască pe stradă.

Sezonul e disponibil pe www.murdarpodcast.ro și platformele de podcasting precum Apple Podcasts sau Spotify, din 15 septembrie. Episod nou în fiecare vineri. 

Murdar este primul podcast de ficțiune din România și totodată primul podcast din România adaptat pentru persoane cu deficiențe de auz! Deocamdată am adaptat primele 11 episoade din sezonul 1, din fonduri proprii. Dacă vrei să ne ajuți să adaptăm și celelalte episoade din Murdar, pentru ca toată lumea să se poată bucura de această poveste, ne poți susține aici, pe Patreon.

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits