Musikprodd-podden

is creating podcast
Select a membership level
Podd-sponsor!
$2
per episode

Tack för att du sponsrar oss!! (2 dollar ≈ 18 kr)

Podd-sponsor VIP!
$5
per episode

Tack för att du sponsrar oss!! (5 dollar ≈ 45kr)

30

patrons

$71

per episode

About Musikprodd-podden

Musikprodd-podden

...är en podcast där vi pratar om allt som har med musikproduktion att göra och lite till, allt från låtskrivande och kreativitet till mikrofonval, kompressorer och liveljud. Varannan torsdag kommer ett avsnitt som ibland kretsar kring en intressant gäst i branschen som får dela med sig av knep, framgångar och misstag, och ibland sitter vi själva och diskuterar högt och lågt om prylar och sånt vi funderat på. Prenumerera gör man lättast genom vår hemsida eller direkt via RSS-flödet i din podcast-läsare. På hemsidan finns också en länksamling med diverse matnyttigt, och nyheter om allt möjligt för den som vill producera musik.

Vi släpper alltså avsnitt varannan vecka vilket blir två i månaden, varken mer eller mindre!

Hjälp oss satsa!

Att göra en podcast som vår tar mycket både tid och energi i anspråk. Vill du hjälpa oss i att kunna utveckla podden vidare, bland annat i vår Youtube-satsning så blir vi mycket tacksamma! Alla bidrag är välkomna. Kanske kan vi till och med göra ett ännu mer maxat tre-årsjubileum än när vi firade två år på Scala-teatern tillsammans med över 400 lyssnare i Stockholm.

Vilka vi är

Vi som gör den här podcasten heter Niklas Berglöf, Joakim Jarl och Magnus Lindberg och vi är alla tre verksamma inom låtskrivande, produktion, inspelning, mixning och mastring. Vi spelar oftast in podd-avsnitten i vår studio Redmount Studios i Stockholm.

Recent posts by Musikprodd-podden