Műsoron.hu

is creating Műsoron.hu

Select a membership level

Egy kávé a cikkírás mellé

reward item
reward item
$1
per month
Segíthetsz egy kávé árával, hogy a cikkek és anyagok írása közben tarthassak egy kis szünetet. 

  • Köszönöm a támogatást!

Támogasd a fejlesztéseket!

reward item
reward item
$5
per month
Érdekelnek az újdonságok? Havonta egy alkalommal a támogatók virtuális (és később akár élőben is) velem kávézhatnak, és bemutatok néhány exkluzív anyagot is a streaming és a modern tartalomfogyasztás világából.
  • Köszönöm a támogatást!

Műsoron VIP

reward item
reward item
$10
per month
VIP támogatás a gyorsabb megjelenésért, amellyel fejleszteni tudom az oldalt is. Új grafikák, részletesebb elemzések, rendszeres technikai támogatás. Segíts színvonalasabb és még szórakoztatóbb tartalmak készítésében. 
  • Köszönöm a támogatást!
  • General Support

0

patrons

$0

per month

About Műsoron.hu

Műsoron.hu Magyarország egyetlen streaming tartalmakról szóló hír- és médiaoldala, amely kifejezetten a modern tartalomfogyasztással foglalkozik -mint a Netflix, HBO vagy Disney Plus. Filmekről és sorozatokról olvashattok híreket, kritikákat és ajánlókat, valamint megtalálhatóak a streaming, a modern televízió valamint a tech világ legfrissebb hírei is. Az oldal 2019 májusában indult, és a közösségi felületekkel együttesen napi több ezer olvasóval büszkélkedhet. A folyamatos fejlesztésekhez azonba Rátok olvasókra is szükség van.

Már egy kávé árával is sokat tudsz segíteni.

A Műsoron.hu nem egy mémoldal, ezért valamennyi publikált anyag saját kreatív fotóval és grafikával készül, amit a sajtóanyagok saját forrású képeivel, videóival illetve fordításaival egészítek ki. Az oldal segít eligazodni a több ezer, streaming és egyéb műsortárakba érkező tartalmak között, ennek érdekében pedig tematikus rovatokkal, ajánlókkal és felhasználói tippekkel segítek abban, hogy a szórakozásotok még teljesebb legyen. 

A Műsoron.hu-n mindent megtalálsz, ami kell a tartalmas szórakozáshoz.


Tetszik a Műsoron.hu? 

Támogasd az oldal működését! 

Alapító:
Derecskei Zoltán

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits