Eric Schüldt & Per Johansson

is creating Myter & Mysterier Podcast

Select a membership level

Entusiastisk supporter

reward item
reward item
$13
per month
Du visar din uppskattning för vårt arbete och vill väldigt gärna att vi fortsätter att producera program i det oändliga.
  • General Support

Bonussupporter

reward item
reward item
$32
per month
Du får tillgång till verkligt unika inspelningar - vad som försiggick mellan oss direkt efter inspelningen av varje program. Vad sjutton sa vi!?
  • General Support

243

patrons

$3,499

per month

About Eric Schüldt & Per Johansson

Myter & Mysterier genomgår en nytändning!
I stället för att producera tematiska serier med oregelbundna mellanrum, kommer vi att regelbundet producera nya program med varierande innehåll!

Vi börjar med två program i månaden och så ser vi hur det går, beroende på våra kära lyssnares stöd. Det är du!
Vi uppskattar verkligen djupt våra entusisastiska stödjare och kommer att göra vårt yttersta för att ge er nya, unika, personliga, bildande och ofta (även för oss själva) mystiska program.
Vad gäller vår utgångspunkt för samtalen kommer inget att förändras:

Det finns en hemlighet.
En alltjämt skimrande tråd löper genom den mänskliga historien.
Det handlar om den förunderliga, kanske drabbande känsla som kan komma över en när någon, sent på kvällen, börjar tala tyst om saker som reinkarnation, magi, astrologi, verkliga gudinnor, verkliga änglar och demoner, eller alkemi, Atlantis, det gamla Egyptens mysterier, eller en mycket annorlunda Jesus.
Ämnen som dessa betraktas oftast som vidskepelse eller missförstånd, som fantasier eller urspårat sökande. Eller bara som underhållning.

Vi går på tvärs mot detta och visar, att det inom det som har trängts undan - rationaliserats bort - i vårt moderna samhälle, så gömmer sig berättelser som faktiskt kan klargöra den största frågan av alla:
Vad är en människa?
Goals
$3,498.97 of $5,672 per month
At €5000 per month we will be able to continue to produce content rich programs indefinitely. New features can be added.
2 of 3

Recent posts by Eric Schüldt & Per Johansson

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits