Nagykeró

is creating Futball elemző videók és cikkek, rendszertelen időközönként.
Select a membership level
Felpassz
$1
per month

Kezdetnek tökéletes.


Felpasszal kezdődik a legtöbb akció.  Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!

Nagykeró
$2
per month

Hogy enyhüljön a nyomás.

Ha bármilyen kérdésed van, amire egy-két mondatnál hosszabb választ szeretnél, illetve, ha a videókat néha korábban megnéznéd.  

Éles beadás
$5
per month

Helyzetbe hozhatsz minket.


A korábbiak + adott cikk- és videó téma listából kiválaszthatod, mit fordítsunk, mit dolgozzunk fel.

About Nagykeró

2016 óta írunk és fordítunk cikkeket a blogunkra és készítünk futball elemző videókat a YouTube csatornánkra.

Célunk érdekes összefüggésekre, tehetséges játékosra, új taktikai- vagy elemzői trendekre felhívni a figyelmet. Erőforrásaink korlátozottak, de a célunk az, hogy mindez ne látszódjék meg egy-egy munkánkkal kapcsolatban.

Céljaink között szerepel továbbá a magyar futballal kapcsolatos diskurzus bővítése, a külföldi trendek megismertetése. Szeretnénk, ha azok a hatások, amelyek alakítják napjaink labdarúgását, itthon is minél több emberhez eljutnának és értő fülekre találnának.

Szeretünk ezzel foglalkozni, ám egy-egy anyag, főleg a videók elkészítése rengeteg időt és energiát kíván. Amennyiben szeretnél minket támogatni, hogy továbbra is a megszokott színvonalon tudjunk dolgozni, mostantól megteheted. Bármilyen kis összeg segítség. Ha havonta akár egy NB1-es meccs jegyárának harmadával (2$) támogatnál, az segítene a hosszútávú fennmaradásban, így a tőlünk telhető legjobb videókkal és cikkekkel hálálhatnánk meg a bizalmadat!

Ha támogattok majd, ha nem, köszönjük, hogy olvassátok, nézitek és osztjátok az anyagainkat. :)

Szeretnél támogatni?
Nagyon egyszerű. Jobboldalon, a szintek felsorolásánál ki tudod választani a számodra szimpatikus extrákat és összeget (de akár egyéni összeget is beállíthatsz), megnyomod a gombot és követed a lépéseket. A támogatás persze bármikor lemondható, de azon leszünk, hogy elégedett legyél a munkánkkal és ez fel se merüljön benned. :)

Köszönjük!
Goals
1% complete
A célunk az első évben a biztos bennmaradás...

- 3 hetente videó
- 3 hetente egy szakmai cikk fordítása
1 of 4

Recent posts by Nagykeró