Timi Nagy

is creating content about the big and itsy-bitsy things of life

Select a membership level

Timi’s Tribe
$1
per creation

🇭🇺 Mi folyik a színfalak mögött? Min dolgozom épp? Mi újság velem? Hasonló izgalmas dolgokról tudhatnak a mecénásaim.


Megengedem a kreatív házimanóimnak, hogy szabadon jöjjenek-menjenek, és csak akkor csempésszenek ihletet a napjaimba, amikor épp kedvük tartja. Ezért a mecénásaimtól is csak akkor fogadok el támogatást, ha meg is osztottam velük valamit. 


Köszönöm, hogy támogatsz!

🇬🇧 Behind the scenes, notes, personal updates and other fun things. 


I’m allowing my creative house elves to pop up and disappear as they wish, so I accept contributions from my patrons only when I’m creating patrons only content. 


Thank you for being in my tribe!5

patrons

$5

per creation

About


Az első versemet akkor “írtam”, amikor igazából még írni sem tudtam. Az volt a címe: “Mi van a házakon túl?” Na, nem mintha tudtam volna a választ. Csak kérdéseim voltak. Az azóta eltelt majd’ harminc évben ez nem sokat változott.

Ami változott, az az, hogy igyekszem jobb kérdéseket feltenni. Különösen mióta anyukámat 2011-ben elveszítettem, ezek a kérdések sokszor szólnak a boldogságról, a tartalmas életről, kreativitásról, a lélek dolgairól, szeretetről – és úgy általában, az élet nagy és apró dolgairól. 

Néhány dolog, amit érdemes tudni:
☀️ Angolul és magyarul is olvasnak (ki itt, ki ott, ki amott), ezért az a célom, hogy itt, a Patreonon mind a két nyelven osszak meg tartalmat a mecénásaimmal.
☀️ Tudom, hogy nem vagyok valami konzisztens a tartalommegosztásban, de nem kell félni, a mecénásaimtól a Patreon nem kér havi díjat, hanem csak akkor fogad el pénzt, ha tartalmat osztok meg itt.
☀️ Hiszek a szerény kezdetekben és az apró lépésekben. Az első célkitűzésem, hogy egy könyvet vásároljak nemzetközi postázással: az apró célok is lehetnek fontosak, úgyhogy az apró támogatások is jelenthetnek sokat. 😉

Köszönök minden támogatást! ❤️

🌱🌱🌱

The first poem I wrote - before I could even actually write - was titled “What is beyond the houses?”. I didn’t know the answers, only questions. It didn’t really change in the last three decade.

What did change, especially since my mom died in 2011, is that I ask better questions. Mostly about happiness, creativity, spirituality, love – and all the big and itsy-bitsy things in life.

A few things to know:
☀️ I write in Hungarian and English. I aim to provide content for my patrons in both languages.
☀️ I have an admittedly inconsistent creative feed. But don’t worry! I charge my patrons only if I have created content over here.
☀️ I believe in humble beginnings and baby steps – my first goal is to get help for buying a book with international shipping – so feel free to support with as much or as little as you wish!

Thank you for your support! ❤️

Goals
$5 of $20 per creation
I could add at least one new book to my library monthly and support other creators.

Havonta legalább egy új könyvvel tudnám bővíteni a könyvtáramat, és ezzel más alkotókat támogathatnék.
1 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 41 exclusive posts
13
Images
27
Writings
7
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 41 exclusive posts
13
Images
27
Writings
7
Videos

Recent posts by Timi Nagy

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits