Natura Umană Film

is creating documentaries & investigations on animal exploitation in Romania

Select a membership level

Încurajator

reward item
reward item
$1.50
per month
Cu 1 dolar ne încurajezi să continuăm munca pe care o facem şi în fiecare lună noi te vom ţine la curent cu evoluţia proiectului.

Susţinător

reward item
reward item
$6.50
per month
Cu 5 dolari ne susţii munca pe care o facem şi în fiecare lună noi te vom ţine la curent cu evoluţia proiectului.

Super Susţinător

reward item
reward item
$13
per month
Cu 10 dolari ne super susţii să continuăm munca pe care o facem şi în fiecare lună noi te vom ţine la curent cu evoluţia proiectului şi vei avea acces la conţinutul pe care îl creăm înainte de a fi public.


12

patrons

$117

per month

About Natura Umană Film

BINE AŢI VENIT!

DESPRE NOI

În urma documentarului Natura Umană proiectul continuă sub forma Natura Umană Film, a cărui misiune este îmbunătăţirea permanentă a vieţii tuturor animalelor de pe teritoriul României prin diverse proiecte media, de la filme documentare, reportaje şi materiale video, jurnalism de investigaţie, la scenete, teatru, muzică şi alte forme de artă, transmiţând un mesaj de compasiune faţă de toate animalele.
Proiectul intră sub umbrela Fundaţiei Siddhartha, alături de Sanctuarul Nima.

Natura Umană Film luptă pentru transparență în industria zootehnică, pentru a permite consumatorilor să facă alegeri și achiziții în mod educat şi conştient. Cel mai eficient mod de a provoca cel mai puțin rău altora este să optezi pentru un stil de viață vegan, în care eviți să sprijini toate industriile care profită din exploatarea animalelor.

Societățile de-a lungul timpului au contestat continuu punctele de vedere sociale pentru drepturile oprimaților. Discriminarea împotriva diferitelor rase și a femeilor a fost, la un moment dat, o normă socială dominantă. Tot mai mulţi oameni recunosc că alte animale sunt indivizi cu interese unice și povești de viață. Opresiunea, exploatarea și abuzul la care sunt supuse animalele fac din mișcarea contemporană pentru drepturile animalelor una dintre cele mai mari mișcări de schimbare socială din întreaga lume.

CU CE NE OCUPĂM?

Investigaţii şi documentare

Munca principală a proiectului Natura Umană Film se învârte în jurul efectuării investigaţiilor și expunerii adevărului despre suferința animalelor folosite pentru hrană, divertisment, modă, știință, companie și cele supuse unor programe de gestionare sau control în România.

Prin proiectul Natura Umană Film suntem determinaţi şi onoraţi să luptăm pentru drepturile tuturor animalelor.

Educaţie

Oamenii au, până la urmă, puterea de a alege alternative la produse sau practici care perpetuează abuzul animalelor. Deciziile noastre cu privire la ceea ce mâncăm, purtăm, privim și cumpărăm influențează utilizarea animalelor într-o serie de industrii.

Scopul proiectului Natura Umană Film este de a promova alternative sănătoase și blânde prin educație și informarea consumatorilor.

Campanii

Educația stă la baza tuturor campaniilor Natura Umană Film. Strategiile campaniilor sunt axate pe influențarea comportamentului consumatorului și a legii prin contestarea normelor, comportamentelor și credințelor sociale predominante.

Campaniile noastre oferă publicului acces la informații, permițându-le să facă alegeri în cunoștință de cauză în ceea ce priveşte consumerismul prin materiale video scurte sau documentare.

Lobby

Natura Umană Film îşi propune să facă lobby la toate nivelurile guvernamentale și la nivelul diverselor industrii implicate în exploatarea animalelor, în încercarea de a influența legislația și de a îmbunătăți permanent viața tuturor animalelor.

Discursuri şi dezbateri

Organizarea de discursuri şi participarea la dezbateri din cadrul unor evenimente, școli și universități în scopul educării despre etica modului în care societatea foloseşte animalele în întreaga gamă de industrii.

Conţinut digital

Platformele noastre oferă informații detaliate despre campanii, sfaturi și ghiduri despre cum să trăiți fără cruzime și modalități de a vă implica în mișcarea pentru drepturile animalelor. 
Goals
$115.98 - reached! per month
Acoperă costurile unei zile de investigaţii sau
două zile de filmare.
2 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 58 exclusive posts
23
Images
6
Links
3
Livestreams
3
Writings
27
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 58 exclusive posts
23
Images
6
Links
3
Livestreams
3
Writings
27
Videos

Recent posts by Natura Umană Film

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits