Dr. Mihail Neamțu

is creating a Conservative Educational Platform

Select a membership level

Bronze Patron

reward item
reward item
$2
per month
  • Thank You!

5$ Dr Neamtu audio book

reward item
reward item
$5
per month
  • Access to exclusive VÂRSTELE IUBIRII audio book (upon request)

10$ Dr Neamtu Book Club

reward item
reward item
$10
per month
  • POVARA LIBERTĂȚII 

91

patrons

$561

per month

About Dr. Mihail Neamțu

Bine ați venit pe cea mai puternică platformă educațională din România, care apără frumusețea culturii euroatlantice și temeiurile civilizației iudeo-creștine. Școlile se scufundă în mediocritate și irelevanță. Familia este o instituție-n criză iar modelele vii de curaj și responsabilitate lipsesc. Divertismentul răspândește ignoranța. Campusurile universitare sunt, în chip pervers, expuse propagandei neomarxiste. Secularismul agresiv și ateismul militant au atins cote alarmante de popularitate și vizibilitate. Necunoașterea Marilor Cărți, a Bibliei și a tradiției clasice, a textelor constituționale și a capodoperelor literare pe care s-au clădit instituțiile și codul moral al Occidentului ne înspăimântă.

Într-o lume sufocată de mediocritate, divertisment și dezinformare, plaforma Mihail Neamțu/Vocea Libertății vă propune școala dialogului și cultura Decalogului. În zgomotul produs de televiziuni (obsedate de rating), noi oferim săptămânal o consistentă producție video care luminează mintea, întărește voința și încălzește inima oricărui tânăr conservator din România, Europa ori Statele Unite. Personalități precum Traian Băsescu, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Gabriel Purcăruș, pr. Constantin Necula, Marius Cruceru, Traian Ungureanu, pr. Stelian Tofană, Cătălin Avramescu și atâția alții au comunicat idei și valori esențiale pentru supraviețuirea Americii și a Europei.

În cuvintele lui Donald J. Trump, „lupta noastră pentru Occident începe nu pe câmpul de luptă, ci în mințile și sufletele noastre. Libertatea, civilizația și însăși supraviețuirea noastră depind de aceste legături istorice, culturale și de memorie”. Cu sprijinul a sute de patroni inimoși, am investit energie, timp, bani și creativitate pentru a genera o spectaculoasă serie de videoclipuri educaționale de top, oferite gratuit soldaților libertății. Nimic măreț nu se poate împlini fără a construi o echipă.

Te chemăm alături pentru a ne oferi idei creative, sugestii practice, soluții tehnice, sprijin moral, suport spiritual și o investiție financiară pentru viitorul României. Te rugăm să ne ajuți să răspândim valorile perene ale tradiției conservatoare într-o epocă dominată de cenzura on-line, fake news și agresivitatea ideologiilor colectivist-progresiste. Într-o lume în care detractorii ne spun că suntem cretini (și nu creştini), într-o țară unde Laura Bretan e depunctată la concursul Eurovision pentru că nu bifează ideologia de gen, noi promovăm creștinismul, capitalismul și ordinea constituțională, valorile familiei, libertatea de conștiință, demnitatea persoanei umane, suveranitatea națională, precum și o vibrantă cultură centrată în jurul darului vieții.

Am atins deja inima a milioane de români prin „pastile” inspiraționale (2-3 minute) și comentarii despre actualitatea politică, urmate de prelegeri academice ori expuneri cuprinzătoare pe teme de cultură generală. Am comentat Biblia, dar și autori precum Platon, Aristotel, Marcus Aurelius, Augustin din Hippona, Spinoza, Kant, Hegel, Marx sau Dostoievski. Am prezentat în premieră eroi ai mișcării anticomuniste (de la William F. Buckley Jr. sau pr. Dumitru Stăniloae sau Nicolae Steinhardt până la Jordan Peterson sau... Donald Trump). Am produs interviuri cu personalități cunoscute ale vieții publice (de la Andrei Pleșu sau Dan Dungaciu până la fizicianul Cristian Presură ori controversatul George Becali).

În continuare avem planuri mari. Ne dorim un studio TV profesionist „Vocea Libertății” chiar în centrul Bucureștiului. Visăm la producții video despre Biblie și despre eroii creștinismului universal. Nu vom putea atinge aceste obiective fără un buget de minim 5000$ lunar, care va acoperi creația artistică, cercetarea și documentarea, filmarea, postproducția, chiria, deplasările, managementul de proiect și personalul tehnic.

Sprijinul dvs. financiar va spori dramatic prezența noastră europeană în cadrul mișcării conservatoare internaționale. Emisiile noastre ajung la un public foarte divers, de la România, Statele Unite și Brazilia până la țărmurile Marii Britanii, Austria, Polonia, Italia și în alte părți.

Alăturați-vă acum acestei renașteri a mișcării conservatoare făcând chiar și o mică donație. Vă veți mândri cu victoriile pe care le vom obține împreună. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Dr. Mihail Neamțu & VOCEA LIBERTĂȚII
București, 21 octombrie 2019

PS: De asemenea, puteți lua în considerare să faceți o donație unică în contul nostru PAYPAL: [email protected]

Sau prin REVOLUT:

Mihail Neamțu
GB45 REVO 0099 7069 2531 92
REVOGB21

sau prin transfer bancar:

VOCEA LIBERTĂȚII (Producția video Mihai Neamțu)
RO67BTRLRONCRT0491861201 (RON)
RO17BTRLEURCRT0491861201 (EUR)
Goals
$560.95 of $4,979 per month
Când vom ajunge la $4979 donații lunare vom deschide un STUDIO TV PROFESIONIST „Vocea Libertății” și vom putea acoperi creația artistică, cercetarea și documentarea, filmarea, postproducția, chiria, deplasările, managemenul de proiect și personalul tehnic. Vom realiza patru emisiuni săptămânale pe teme politice, religioase și culturale (în română, dar și în engleză).

Educația și războiul informațional vor face o diferență în lupta pentru valorile civilizației iudeo-creștine. Vă rugăm ajutați-ne să atingem acest țel împreună. Vă mulțumim !

 Echipa Mihail Neamțu & VOCEA LIBERTĂȚII

1 of 3

Become a patron to

80
Unlock 80 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Dr. Mihail Neamțu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits