NÅ ER DET ALVOR

is creating en ultra-podcast. Rett og slett.

Select a membership level

FØKK ASFALT

reward item
reward item
$14
per month
  • Tilgang til podcasten
  • Tilgang til NEDA's Slack-kanal
  • Tilgang til NEDA's Google Photos-album
  • Tilgang til NEDA's rabattkoder til ultra/outdoor-utstyr

HONNOLD FOUNDATION

reward item
reward item
$38
per month
Ikke bare får du tilgang til podcasten, Slack og Google Photos, men du bidrar også til det som (ifølge NEDA) er den mest komplette veldedighetsorganisasjonen på jordkloden; Free Solo-klatreren Alex Honnold’s Honnold Foundation.
HF jobber blant annet med å bytte ut bruken av parafinlamper med solcelledrevet belysning i brannfarlige og fattige hjem rundt omkring i verden. Ikke bare sparer man miljøet og helsa til de som bor der parafinlampene blir brukt, men man øker tiden med et belyst hjem. Dette fører til at kidsa får mer tid til å gjøre lekser og lese. Den indirekte konsekvensen av dette blir at vi vil få en hel generasjon i et helt kontinent som er bedre rustet til å angripe framtidens problemer som vår generasjon ikke klarte å fikse. Å investere i HF er derfor en helgardering. Det er en investering i mennesker, miljøet og framtiden. Samtidig er organisasjonen såpass liten at pengene går øremerket til saken.

Første måned går 100% av beløpet til HF, deretter 50%. Du vil få tilsendt kvittering hver eneste måned.

Les mer om prosjektert her:  https://honnoldfoundation.squarespace.com/#mission

321

patrons

About NÅ ER DET ALVOR

Velkommen til denne heidundrende Patreon-siden. Meld deg på FØKK ASFALT-pakka og få tilgang til hele NEDA-arkivet, tilgang til Slack-kanalen og det hemmelige Google Photos-albumet.
Goals
100% complete

Nedre middelklasse

Hvor fett hadde det ikke vært om jeg klarte å crowdfunde meg ut av fattigdomsgrensa? Helt siden NEDA-reisen startet høsten 2017 har dette vært et hårete økonomisk mål. Patreon og crowdfunding er litt tricky å få til med en norsktalende nisje-podcast, men det ser ut til at det går veien. Hver måned jeg klarer å ha en noenlunde normal lønning er en måned til med NEDA.
3 of 3

Become a patron to

337
Unlock 337 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by NÅ ER DET ALVOR

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits