Nerdelandslaget

is creating gaminginnhold i alle kanaler!

Select a membership level

Støttespiller

reward item
reward item
$5
per month
Tusen hjertelig takk for støtten! Din støtte gjør at vi kan fortsette arbeidet med Nerdelandslaget, og forhåpentligvis utvide til å prioritere enda mer innhold for deg. Takk for at du ønsker å gi noe tilbake for timene vi legger ned i innholdet vi produserer!
  • Støttespiller
  • General Support

Kaptein

reward item
reward item
$10
per month
Ved å støtte oss med $10 i måneden får du early access til Sidequest: vår ukentlige sidepodcast. I Sidequest dykker vi og en gjest ned i et nytt tema hver uke. Det kan være en gjennomgang av ulike spillår eller rene temaepisoder hvor vi eksempelvis kan fortelle om fem fantastiske spill-easter eggs eller kåre de fem vanskeligste bossene gjennom historien.
  • Sidequest
  • Støttespiller

Spillende trener

reward item
reward item
$25
per month
Ved å støtte oss med $25 i måneden får du tilgang til en månedlig, eksklusiv stream med oss, Stian og Andreas, hvor vi svarer på dine spørsmål og tar imot konkrete innholdsforslag. Det blir én time med koseprat hvor du kan være med og påvirke innholdet vi produserer. Du låser også opp alle belønninger for lavere tiers.
  • Støttespiller
  • Sidequest
  • Q&A

194

patrons

$3,614

per month

About Nerdelandslaget

Hei, spiller på Nerdelandslaget! Takk for at du leser dette, og forhåpentligvis ønsker å støtte oss så vi kan lage enda mer og bedre innhold for deg! 

I april 2019 bestemte vi, Stian Blipp og Andreas Hedemann, oss for at det var for ille at gamere og nerder i hele Norge fortsatt ikke orket å stå frem. Sammen etablerte vi derfor Nerdelandslaget, en ukentlig podkast, et digitalt univers og et landslag der alle er spillere og ingen sitter på benken. 

Hver uke, uten opphold, snakker vi om gaming og nerdekultur med en ny kjent eller ukjent gjest som deler av sin gaminghistorie og som utfordres i ulike konkurranser samtidig som vi tuller og fjaser, lager musikk og underholdning. Vi har nå utvidet programlederpoolen med Ida Horpestad, Hasse Hope og Sebastian Brynestad, men det er fortsatt kun to programledere + én gjest hver uke. Camilla Jørgensen har også kommet inn, og jobber bak spakene med Patreon, merch og eventer.

Nerdelandslaget er Norges største gamingcommunity på Discord. Vi nærmer oss 8000 medlemmer, og ønsker alltid alle hjertelig velkommen med åpne armer. Minimum en av oss er innom daglig - Nerdelandslaget er vår største hobby, fritidsaktivitet og det beste vi vet!

I tillegg til å lage podkast streamer vi på Twitch, men vi ønsker selvfølgelig å kunne gjøre mer. Vi har alle fem heltidsjobber ved siden av Nerdelandslaget og dedikerer store deler av vår ledige fritid til å lage innhold til alle spillerne på laget.

Vi vokser i rekordfart, og har innsett at vi trenger å lage mer innhold og være enda mer tilgjengelige. Hvis du velger å støtte oss, noe vi setter umåtelig stor pris på, kan vi få til det! 

Vi kommer aldri til å legge hovedpodkasten vår, Nerdelandslaget, bak en tier her på Patreon. Det vi derimot kommer til å gjøre er å gi litt mer til de som ønsker å backe oss. Det være seg Q&A-sessions, spesialpodkasten Sidequest, tilgang til video før alle andre når det slippes eller helt eget innhold - som en egen podcastserie

Nerdelandslaget er ingenting uten alle spillerne. Tusen takk for at du hører på, støtter oss og lar kjøttet gå til evig tid!
Goals
$3,613.55 of $5,000 per month
Når vi dette målet kan vi begynne å prioritere videoproduksjon. Det vil si at vi kan opprette en freelancestilling til en person som kan filme, klippe og publisere videoinnhold i våre kanaler. Vi har allerede en rekke ideer her - og vi kunne ha gjort det selv - problemet er vår ledige tid. Når vi dette målet kan vi løse tidsproblematikken ved å ansette noen til å produsere i kulissene.
3 of 6

Become a patron to

166
Unlock 166 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Nerdelandslaget

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits