Nissan Electric Club

is creating EV Clubday give-aways

7

patrons

$106

per creation

About Nissan Electric Club

Beste clubleden,

Dank je wel dat je naar de patereon pagina van de Nissan Electric Club bent gekomen om wellicht jezelf te informeren van mijn wensen om gesteund te worden via patreon.

De Nissan Electric Club bestaat sinds 22 maart 2016, het moment dat de Nissan Leaf 5 jaar in Nederland was. Op het moment van schrijven ( 9 april 2018 ) dus al 2 jaar.
We zijn in korte tijd flink gegroeid. Helemaal geweldig. Vele ervaringen zijn gedeeld op het forum van de website. Meerdere clubdagen hebben we al gehad. Mede door de sponsoring van Nissan Nederland kunnen we elk jaar leuke give aways verzorgen. Nu de club groter word zal de sponsoring niet altijd genoeg zijn om de steeds groter wordende groep van leuke maar vooral ook nuttige give aways te voorzien anders dan we al hebben.

Na vele succesvolle clubdagen met geweldige give aways zoals o.a. doppers, petjes, bloknotes, info- business kaartjes voor lid worden of als informatie voor fout parkeerders, is de wens om een EV Parkeerschijf te laten drukken met hulp van jullie, Nissan en de hoofdsponsor VeBe in vervulling gegaan. Oo de clubdagen worden deze nu aan de aanwezige clubleden aangeboden. Ik heb nog steeds de grote wens voor een clubdag in september een kalender te laten drukken. De pledges die nu staan gaan daarbij helpen. Ook hiervoor hebben nog meer steun nodig. Een nieuwe hoofdsponsor en wellicht nog meer patreon's zouden hierbij kunnen helpen.
Vandaar de vraag aan jou om patreon te worden of je huidige patreonschap te blijven aanhouden.

Kunnen jullie mij ondersteunen de clubdagen blijven te verrijken met give-aways?

Give-aways worden tijdens EV Clubdagen aan elk aanwezig clublid gegeven.

Ik hoop dat jullie een kleine donatie kunnen missen van jullie al kostbare dagelijkse leven.

Met vriendelijke groeten,

Edwin Glaser

Voorzitter en oprichter Nissan Electric Club


P.S. Ik ben al een tijdje bezig met een GRATIS te gebruiken navigatie app. Dit is een webapp die op elke smartphone / tablet / laptop / computer met Chrome als webbrowser gebruikt kan worden*. Wil jij deelnemen aan het beta-test programma? Geef me een DM via de club website !


* Op iOS zijn vanwege beperkingen in Chrome niet alle functies beschikbaar. Donaties/ Fondswerving
Alle kosten zullen ten gunste komen van de club's aankopen voor de clubdagen.
De club heeft geen kas. Ik, Edwin Glaser, voorzitter en oprichter van de Nissan Electric Club, leg geen verantwoording af over de besteedde inkomsten uit Patreon die voor 100% voor de aanschaf van club give-aways worden besteed.
Volgens de wetgeving van Fondswerving is geen directe persoonlijke tegenprestatie toegestaan. Uw donatie is een gift ter ondersteuning van de Nissan Electric Club clubdagen.

Goals
$106.23 of $500 per creation
EV Parkeerschijf.
De EV parkeerschijf kan je gebruiken om aan te geven hoe lang je zal gaan laden, wanneer je terug komt. Vele anderen zijn ons voorgegaan en we zullen een mooie Nissan Electric Club versie laten maken wanneer we het beoogde doel gehaald hebben.

Voor 300 stuks Parkeerkaarten hebben we 500 EUR nodig als aanvulling in de kosten.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Nissan Electric Club

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits