NXT LVL

is creating NEXT LEVEL Podcast by NIVELUL2

Select a membership level

O Bere

reward item
reward item
$1
per Episod
Conceptul podcastului NEXT LEVEL a fost mereu acela de a prezenta discuții informale, "la o bere" între membrii echipei NIVELUL2. Prin urmare, tu devii persoana minunată care ne aprovizionează cu licoarea magică prin care gândurile despre jocuri ne sunt dezinhibate.


În semn de mulțumire, vei fi adăugat pe canalul nostru de Discord și vei primi acces la variantele digitale ale revistelor NEXT LEVEL. De asemenea, vei putea participa la eventuale concursuri și evenimente exclusive.

B0$$

reward item
reward item
$3
per Episod
Apreciem foarte tare generozitatea ta și îți oferim singurul titlu nobiliar încă valabil în cultura contemporană. În semn de mulțumire, vei primi toate beneficiile celor care ne servesc o bere (Discord, revistă digitală, participare la evenimente viitoare) și posibilitatea de a te juca alături de KiMO (Call of Duty), Adrian și/sau alți membri ai echipei.


Experiența ar putea face parte dintr-un stream pe contul de Twitch NIVELUL2. Totuși joaca se va face în funcție de programul stimabililor, iar jocul va fi stabilit de comun acord.
De-al nostru

reward item
reward item
$5
per Episod
Dacă ești dispus să ne oferi aproximativ 20 de lei/ episod, atunci sigur ești unul dintre puținii oameni din România cărora le pasă de calitatea presei de gaming. Prin urmare, îți răsplătim fidelitatea și generozitatea cu invitația de a participa alături de noi într-un episod din podcast. 


De asemenea, ai acces la grupul de Discord cu un statut special, primești revista în format digital și vei fi printre primii invitați la diverse evenimente la care participăm (sau pe care le organizăm).
74

patrons

$219

per Episod

About NXT LVL

NEXT LEVEL Podcast continuă tradiția revistelor LEVEL și NIVELUL2 într-un format nou, adaptat anului 2019 2020. Doar pentru că presa scrisă a fost zdrobită de noile tehnologii informaționale (și de către comisioanele distribuitorilor), asta nu înseamnă că pasiunea noastră pentru jocuri a murit.

În fiecare episod de podcast încercăm să avem și invitați care să propună noi subiecte de discuție și să schimbe puțin atmosfera și dinamica.

Această pagină de Patreon a fost creată pentru a aduna comunitatea care încă ne susține și pentru a solicita un sprijin care ne ajută să plătim pentru costurile de producție, echipamente audio/video și jocuri. Da, uneori trebuie să cumpărăm și jocuri pentru a avea subiecte pe care să le comentăm în podcast și despre care să scriem pe site.

În acest sens, ne-am propus (și folosesc pluralul pentru a reflecta o viziune ceva mai largă a membrilor echipei) să pregătim o serie de surprize și recompense pentru voi, cei care încă țineți la calitatea review-urilor și sondați opiniile celor care au început să se joace mai devreme de era Fortnite. Faptul că încă avem urmăritori și comentarii înseamnă enorm pentru munca noastră și ne oferă un motiv suplimentar să încercăm să ne mobilizăm mai des și să facem o treabă mai bună de fiecare dată.

Prin urmare, dacă sunteți dispuși să ne susțineți, atunci veți avea plăcerea de a descoperi micul nostru program de fidelizare.

În schimbul unor donații modice, oferim invitații pe grupul nostru de Discord, invitații de participare în podcast alături de noi și posibilitatea de a juca alături de noi.


Dacă facem o mobilizare suficent de mare și strângem fonduri, atunci vă vom face cadou și revista NXT LVL – un obiect de colecție necomercial pe care îl facem din pasiune și de dragul unor vremuri apuse.

Nu în ultimul rând, voi aborda subiectul continuității și consecvenței: pentru a ne asigura că nu există experiențe neplăcute, sponsorizarea se va putea face doar pentru fiecare episod lansat. Prin urmare, oricând deveniți nemulțumiți de ceea ce producem, vă puteți retrage sprijinul financiar.

Deși ajutorul vostru ne va motiva să fim constanți și să vă oferim săptămânal material video și audio, pot interveni situații neprevăzute când întârziem cu producția unui episod. Vom încerca să fim pe cât de transparenți este posibil și să nu primim niciun bănuț în avans. Așa este cel mai corect pentru toată lumea.


Chiar în ultimul rând în această expunere de idei, iată o listă de cumpărături pe care le vom suporta din buzunarele noastre, cu scopul de a îmbunătăți podcastul (elementele tăiate sunt cele pe care le-am realizat cu ajutorul vostru):

  • Microfoane condensator pentru toți participanții, pentru calitate audio mai bună;
  • Camere web 1080p;
  • Cont premium de Soundcloud pentru a încărca podcasturile în format audio și pentru a obține un RSS Feed pe care să-l putem folosi pe iTunes și Spotify;
  • Securizarea site-ului NIVELUL2 prin https (un serviciu scumpicel din portofoliul webmasterului);
  • Plata anuală a domeniului NIVELUL2.ro, astfel încât să păstrăm pentru posteritate toate articolele la care noi și înaintașii noștri au trudit;
  • Mai multe jocuri pe care să le comentăm și recenzăm în articole.


Vă mulțumim pentru atenție și sprijin! Voi sunteți cei care ne-ați permis permanent să fim noi înșine și să oferim genul de conținut care nu face compromisuri în materie de calitate și opinii exprimate.
Goals
74 of 100 patrons
Dacă ajungem la 100 de donatori care oferă $6 per episod, vom redacta, tipări și livra revista NEXT LEVEL. 


Atenție: Trebuie să finanțați minim 4 episoade de podcast pentru a primi revista. Banii vor fi alocați astfel:
  • $6 pentru tipar;
  • $6 pentru design;
  • $6 pentru livrare prin curier; 
  • $6 pentru a finanța întreaga activitate cu pizza și bere.

Acest proces este costisitor, dar garantează independența editorială completă și vă oferă o revistă cu 100% conținut gameristic și 0% reclame.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 179 exclusive posts
37
Images
97
Links
1
Poll
37
Writings
23
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 179 exclusive posts
37
Images
97
Links
1
Poll
37
Writings
23
Videos

Recent posts by NXT LVL

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits