Nördliv

is creating Podcast, recensioner, gaming- och underhållningsbevakning

Select a membership level

Hedersnördlivare

$5
per month

Oj, oj! Nu händer grejer! På den här nivån så kommer du få ta del av sköna rewards. Vad det kan vara är inte helt klart ännu, men möjligen att du får tillgång till roligt extramaterial, oklippta poddar och annat sköj!

Includes Discord benefits

HedersNördlivare med Ambassadörsstatus!

$10
per month

Grattis! Du är inte bara en underbar människa - du är nu även en hedersmedlem i Nördliv! På denna nivå så kan du vara med och bestämma diskussionsämnen, nyheter som ska tas upp, samt att vi självklart kommer tacka dig personligen i podden! Så lever du ett nördliv själv - så kan du på riktigt känna dig delaktig här!

Includes Discord benefits

Über-Nördlivare!

$50
per month

Über-hedersmedlemsstatus deluxe! På denna nivå väljer du vilka spel du vill vi pratar om i podden, men du kan även sätta ihop DITT Nördliv dreamteam. D.v.s, välj från och till Vilka som ska medverka i ett Nördliv avsnitt sett till nördlivarna! Undvik bara att föra samma Erik och Robb, då börjar de alltid hångla!

Includes Discord benefits

10

patrons

About Nördliv

Hej kompis! 

Visst, du kanske redan vet vilka vi är här i Nördliv (Nördliv Podcast, Cultpodden och nördliv.se) och vad vi gör. Men här har du lite mer kött på benen om så inte är fallet ;)    ( Obs. temporär och högst 'cringe'-ig video!)

Älskar du allt som är nördigt! Spel, film, tv, comics - allt sånt där som man liksom kan försvinna in i! Så gör även vi i Nördliv. Vi har en podcast som kommer ut varje söndag och en sajt som skapar recensioner, artiklar och betraktelser inom alla dessa områden och hoppas kunna utöka inom kort med ännu fler! För att inte tala om våra nya tillskott Cultpodden och Prylrundan! Sedan vi startade vår ödmjuka podcast 2014, så har det växt, både sett till innehåll, men även personligheter, krönikor eller knasigt underhållande podcasts! För det är just med er där ute, som vi delar våra nördliv med, och ni delar era med oss - allt med en gemensam nämnare; det nördiga!

Men varför ska vi börja med Patreon nu?

Att hela tiden skapa innehåll, att vara passionerad och driven, att ledas av det genuina intresset som vi har, kostar dessvärre pengar. Och även om vår passion och driv tar oss långt, så är det nu därför vi tar oss in på Patreon! Så det korta svaret är....vi vill växa, bli bättre, ge er bättre innehåll om det så är i podden eller på sajten, och det är därför man nu kan stödja oss i vårt skapande.

Men hallå där, vad ska vi göra med pengarna?

I snart fyra år har vi gått så långt vi kan utan några sponsorer på ett ekonomiskt plan. Mest har det varit enstaka samarbete som resulterar i några mikrofoner eller produkter, men det hjälper så klart inte när webhotell, podcast-hosting och annat petar på oss med sina giriga fingrar. 

Så det alldeles för långa svaret är följande:

Hosting för vår podcast, domän- och webbhotell, ny teknik som bättre hjälper oss med podcasten/sajten, fler knasiga spel som kan avhandlas, möjlighet att bättre bevaka spelevent och evenemang och så att vi i Nördliv dessutom kan (om än sällan) ses för att skapa mer av det goda för både läsare och lyssnare! Vem vet, kanske vi till och med kan ta ordentliga bilder på Dannys näsa, om nu en så pass bra utzoomningsfunktion existerar någonstans!

Så har ni en slant över, och gillar det vi gör, och vill att vi dessutom gör ännu mer, ännu bättre och ännu oftare nytt material - ja då skulle vi bli fantastiskt lyckliga om ni skickade en slant, stor som liten!

Slutligen...lite grädde på moset!

Som Patreon av Nördliv, så kommer du även själv aktivt kunna vara delaktig i förändringen för både sajt och podcast - då vi som sagt vill rusta upp allt i den mån det går, utöka vårt omfång av artiklar, recensionstyper och framförallt mer skönt innehåll för er som blir Patreons! Så därför skulle du som stöttare även bli en hedersnördlivare och faktiskt kunna påverka Nördliv Podcast!

Så ta del av oss i vår kamp om ett starkare och mer produktivt Nördliv, genom att själva bli en del i ert eget nördliv! 
Goals
84% complete
Nu har vi så det räcker för vår podcast 'host'! Yay! Vilket innebär att vi lovar att publicera 4 avsnitt i månaden av Nördliv - och två avsnitt i månaden av Cultpodden!
1 of 4

Become a patron to

320
Unlock 320 exclusive posts
Be part of the community
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Nördliv

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits