Norun Haugen - for dyrene

is creating A better future for the animals

Select a membership level

Støttespiller

$5
per month

Tusen takk for at du vil støtte mitt arbeid for dyrene. Du bidrar til at jeg kan dedikere all min tid til dem. Du får tilgang til mine poster som bare er for patreons. 

Bidragsyter

$10
per month

Tusen takk for at du vil støtte mitt arbeid for dyrene. Du bidrar til at jeg kan dedikere all min tid til dem. Du får tilgang til mine poster som bare er for patreons, og får dermed eksklusivt innsyn i arbeidet mitt. 

Bidragsyter

$30
per month

Tusen takk for at du vil støtte mitt arbeid for dyrene. Du bidrar til at jeg kan dedikere all min tid til dem. Du får tilgang til mine poster som bare er for patreons, og får dermed eksklusivt innsyn i arbeidet mitt. Send meg en melding hvis du vil ha en videochat med meg, der du kan komme med innspill eller stille spørsmål hvis du ønsker det.  

212

patrons

$2,456

per month

About Norun Haugen - for dyrene

Hjelp meg å utrette mer for dyrene


Hei, jeg heter Norun Haugen. I 5 år gikk jeg undercover i den norske kjøttindustrien. Du kan se resultatet i Brennpunkt-dokumentaren “Griseindustriens hemmeligheter”. Jeg hadde aldri forutsett at det ville komme så mye støtte til meg og dyrene etter at dokumentaren ble vist. Det er mange som har vist stor interesse for mitt arbeid for dyrene og har uttrykt et ønske om at jeg skal fortsette med dyrevernarbeid. Det er jeg utrolig takknemlig for. Jeg brukte mange år av livet mitt på å avsløre hva som foregår bak lukkede dører i kjøttindustrien, og har dedikert all min tid til å kjempe for endringer for dyrene. Etter visningen av dokumentaren har jeg jobbet fulltid for å bedre dyrevelferden for landbruksdyrene. Jeg er uavhengig, og er ikke tilknyttet en organisasjon. Arbeidet mitt styres ut fra hva jeg til enhver tid vurderer som mest effektivt for å oppnå resultater for dyrene.

Jeg levde på oppsparte midler i en lengre periode for å kunne jobbe for dyrene og være 100% tilstede for å følge opp undercover-prosjektet (jeg mottok ikke økonomisk støtte i forbindelse med undercover-arbeidet eller dokumentaren. Det er basert på frivillig arbeid for dyrene). Dette førte til at jeg sa opp jobben som lærer, i tillegg har jeg takket nei til flere jobbtilbud. For at jeg skal kunne fortsette å satse alt på videre arbeid for dyrene, er jeg nå helt avhengig av økonomisk støtte fra dyrevenner. Jeg håper derfor at dere vil støtte dette prosjektet slik at vi sammen kan få utrettet mye mer for dyrene i tiden fremover.

Mitt hovedfokus fremover vil være å få mer ut av undercover-prosjektet og jobbe så effektivt som mulig for dyrene. Her er noen eksempler på arbeidsoppgavene mine i tiden fremover:
  • Kartlegge hvordan jeg kan bruke resten av undercover-materialet, forberede saker og få ut mer av materialet i offentligheten.
  • Jobbe politisk for å bedre dyrevelferden til landbruksdyrene. En stor del av arbeidet mitt er politisk arbeid. Slikt arbeid innebærer blant annet møter og annen dialog med politikere og  fagpersoner, skriving av innspill, å holde seg oppdatert på forskning og rapporter, sammenfatte fakta og skrive faktadokumenter. 
  • Reise rundt og holde foredrag. 
  • Gravearbeid der jeg avdekker kritikkverdige forhold som angår dyrevelferd i landbruket.
  • Skrive kronikker, delta i debatter, tipse media jevnlig om dyrevelferdssaker, lage egne saker på SoMe samt spre informasjon om dyrenes liv i kjøttindustrien.
  • Kampanjearbeid for konkrete saker for å bedre dyrevelferden til landbruksdyrene
  • Jeg har flere nye prosjektideer som jeg jobber med å utvikle videre. 

    Som støttespiller får du jevnlige oppdateringer om arbeidet mitt for dyrene i poster på Patreon-siden min. 
Instagram @norunhaugen
Facebook: www.facebook.com/undercoverfordyrene/
Min nettside: Norun Haugen - på innsiden av kjøttindustrien

Goals
$2,456.25 of $2,500 per month
Hvis jeg når dette målet, vil jeg bruke all min tid på å jobbe for dyrene. Dette er mitt største ønske, og jeg vil være uendelig takknemlig. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få til en stor endring for dyrene sammen med dere.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 81 exclusive posts
44
Images
50
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 81 exclusive posts
44
Images
50
Writings
1
Video

Recent posts by Norun Haugen - for dyrene

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits