Novi Plamen

is creating writing/journalism

Select a membership level

Zvanični Patron
€3
per month
  • Navedeno ime Patrona na portalu Novi Plamen
  • Iznesite predloge o temama o kojima biste želeli da čitate

0

patrons

€0

per month

About

Novi Plamen je regionalni online časopis za društvena, politička i kulturna pitanja koji na pluralističkoj, neisključivoj osnovi, zastupa temeljne demokratske i prosvetiteljske vrednosti, identifikuje ključne savremene izazove njihovom opstanku, te promišlja puteve ostvarenja autentične i integralne političke, socijalne i ekonomske demokratije.

Ako Vas do sada nismo izneverili, i ako ste zainteresovani i vidite potrebu za daljnjim izlaženjem online časopisa Novi Plamen, molimo Vas da nam, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognete!

Svi članovi i članice uredništva i redakcije, kao i svi naši autori i prevodioci, od osnivanja. Svi članovi i članice uredništva i redakcije, kao i svi naši autori i prevodioci, od osnivanja Novog Plamena rade pro bono (besplatno) na ovom projektu. Štaviše, mi sami finansiramo najveći deo troškova neophodnih kako bi sajt postojao i funkcionisao. Međutim, za dalje održavanje sajta, kao i za finansiranje veće vidljivosti našeg rada preko društvenih mreža, potrebna nam je vaša pomoć. Zato se obraćamo vama, čitateljkama i čitaocima, zbog kojih i postojimo, da nam pomognete i da našu reč i naše ime pronosite i prenosite drugim potencijalnim čitateljima i donatorima. Svaka finansijska pomoć je dobrodošla!

Nekada su levičarski časopisi, velikim slovima, negde u uglu, pozivali svoje čitatelje na sledeći način: SOCIJALISTIMA JE DUŽNOST POMAGATI SVOJU ŠTAMPU, pa vas i mi jednako tako pozivamo da nam pomognete, jer Novi Plamen jeste i želi nastaviti biti strateški forum disidentskih i stvaralačkih snaga otpora diktaturi kapitala i njenom divljačkom vremenu.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Links
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Links

Recent posts by Novi Plamen

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits