Octombrie, 19

Octombrie, 19

Novel

Select a membership level

De început ..

Limited (49 of 50 remaining)

$1
per month
O susținere modică, menită să îmi arate simbolic că apreciezi ceea ce fac.
You might like

Hai să vedem ce și cum ..

Limited (20 of 20 remaining)

$3
per month
La urma urmei ce sunt 10 lei? Mă susții și îți ofer conținut de calitate (sau cel puțin așa îl consider eu)

Îmi place ceea ce faci ..

Limited (10 of 10 remaining)

$5
per month
Pff .. nici nu știu cum să îți mulțumesc. Înseamnă enorm pentru mine că mă susții!

0

patrons

$0

per month

About Octombrie, 19

Octombrie,19 este despre EA și despre drumul meu de o descoperii. Este o călătorie a individului, o încercare de maturizare și de înțelegere a vieții din perspectiva relaților interumane. Nu este o poveste și nicidecum nu se poate defini ca fiind un jurnal. Este tot și nimic în același timp - un amalgam de stări, o multitudine de situați și o sumedenie de emoții. 

Despre mine, cel ce scriu nu aș putea să spun multe pentru că urăsc să mă autocaracterizez. Simplu, aș putea totuși spune că iubesc să creez, să scriu și să gătesc. Îmi găsesc liniștea în cele mai complicate lucruri. Îmi reîncarc bateriile prin cele mai stresante activități. Îmi eliberez mintea atunci când o pun la lucru. Urăsc să mă plafonez, iar monotonia este inamicul meu numărul unu. Paradoxal zic asta având în vedere că în ultimul timp stagnez. Îmi place să descopăr oameni și sunt captivat de complexitatea minții umane. Într-un fel vă totul ca pe un joc. Ador acest joc și sunt fascinat de toate formele lui.

PS. De ce Patreon? Pentru că altfel probabil aș lăsa o așa numită inhibiție să nu termin niciodată călătoria aceasta. Simplu, pentru că simplitatea este constanta pe care o pierdem în agitația societății de astăzi .. 
Goals
$0 of $300 per month
Să pot să stau să ii dau o formă finală numai bună de a primi un feedback general. Draf-ul de început cum s-ar spune, nu ală pe care îl tot țin în laptop, ci ală care se poate duce la un ochi specializat pentru a începe procesul de editare, corectură, print .. 
1 of 3

Recent posts by Octombrie, 19