Janni Mikkelsen

is creating Tegninger, undervisning, hjemmeskole

Select a membership level

$1
per month
En masse rare tanker som tak for hjælpen

1 us dollar er lige knap 7 dkk pr måned, 7 usd er knap en 50'er og 15 usd en hundredekroneseddel

Du binder dig til en fast månedlig overførsel af det beløb du vælger, og du kan til enhver tid afmelde dig som patreon, eller ændre hvor meget du vil give.

Små og store beløb modtages med Tak!

19

patrons

$255

per month

About

Hej du.

1000 tak fordi du læser med.

Her på siden kan du støtte vores lille hverdag, som mest består af hjemmeundervisning, træning og oplevelser med min  datter som har autisme, men som meget gerne også må indeholde meget mere tegning end nu.
Som tingene ser ud, er der desværre ikke tid til fritid og tegning for sjov, men jeg håber på lidt hjælp til at frigøre overskuddet.

Jeg har i mange år arbejdet med klassisk tegning, for sjov, alvor, arbejde og hobby. Jeg elsker at tegne og at formidle tegneteknikker og under andre omstændigheder, var det dét jeg gjorde lige nu :)

Men, jeg er blevet skolelærer og skoleleder i stedet.

Desværre har min datter ikke haft en nem skolegang... eller, for nu at sige det ærligt - Hun har fået nogle elendige tilbud fra det offentlige, som slet ikke har kunne håndtere hendes autisme i den tunge ende af spektret.
I håb om, at hun kunne inkluderes og de kunne spare penge, har hun været kastet rundt. mellem 5 skoletilbud inden 3. klasse. Uanede mængder af klassekammerater, lærere, pædagoger, psykologer og andre fagfolk har knap hilst på hende, før de var væk igen.
For denne lille autist. som har store vanskeligheder omkring det sociale i forvejen, har det betydet stress og sammenbrud og en forøgning af de autistiske udbrud oveni.
Det har været rigtig hårdt.

Så jeg har hjemmeundervist hende de sidste tre år, som alternativ til skoleværgring, for at sikre hende en grunduddannelse.
Udover autist er hun nemlig også super begavet, skøn, social, kærlig, bolig stærk, sjov og fuld af ballade - helt vidunderlig.
Hun skal ikke knækkes af skoleforsøg nummer 6, men istedet have flere mulige muligheder for at få sig et selvstændigt og godt liv på sigt. 

Om det er mit eget valg at blive hjemmeskoleærer kan man vel nuancere...
Men jo, jeg vælger ikke at lade min datter indgå i flere kortsigtede løsninger og jeg vælger at undervise hende, mens vi genoptræner tabte færdigheder. Når hun er klar vælger vi sammen en god skole til hende.... Hvis vi da får lov.

Det offentlige har ikke vist interresse i at hjælpe os - hverken med den daglige undervisning eller arbejdet med at få hende ude-skole-klar igen og slet ikke med økonomien.

Selvvalgte hjemmeskoler/træning er IKKE tilskudsberettigede i Danmark, heller ikke selvom grundene kan nuanceres.  Jeg får derfor ikke, og kan heller ikke få senere, feks tabt arbejdsfortjeneste eller kontanthjælp.
Selvom hjemmeskoler (og især specialskoler) er noget mere tidskrævende end et enkelt fuldtidsjob, er der ingen mulighed for at få refunderet den del af sektoransvaret, man selv dækker, når man nu selv har "valgt" løsningen.
Der er heller ingen tilskud direkte til skolen, så jeg skal selv betale alt fra materialer til lokaler, træningsgrej, gæsteundervisning, egen efteruddannelse og ... ja, alt.

Og - vi skal leve - have lidt mad, tag over hovedet som alle andre.
Det er svært når man bruger alt sin tid på timeplanlægning, undervisning, træning - jeg er endda min egen sygevikar i skolen, så der er ingen nåde.
Autister er berygtede for deres lave søvnforbrug, og min er ingen undtagelse. Hun skal mandsopdækkes fra kl 07-22 hver dag, er først nyligt begyndt at vise selvstændighed og der er ingen fast aflastning udover hendes weekender hos faderen.
Der ér ikke mange timer til at hive en fuldtidsløn hjem i, og det kan faktisk ikke lade sig at gøre uden hjælp.
Vi lever pt. af det beløb du kan se her på siden og de børnepenge en enlig forsøger nu engang får.
Hvis jeg er heldig og har tid i overskud, når jeg at tjene lidt ekstra på at tegne portrætter, men ellers er det dét vi har til alt.

Derfor håber jeg, at du har lyst til at støtte os med et fast beløb hver måned.
- Alle beløb, store som små, bliver modtaget med stor taknemmelighed og falder på et tørt sted. Evt. overskud når mad og husleje er betalt vil gå direkte til en fantastisk uddannelse til My og lidt tegnetid til mig <3

Mange hilsner og tak på forhånd

Janni Mikkelsen

www.myshjemmeskole.dk
www.ohmy.dkGoals
$254.97 of $900 per month
Ca 5800,- i dkk Med dette beløb har vi til huslejen hver måned
1 of 3
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
1
Image
3
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
1
Image
3
Writings

Recent posts by Janni Mikkelsen

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits