Platform voor Seksualiteit

is creating Ongehoord - een podcast over seksualiteit

Select a membership level

Zoete supporter
$1
per month

Jij bent onze ruggengraat. We voelen ons gezien en gehoord door dat wat je voor ons doet. Onze eeuwige dank voor jou. En een consensuele knuffel als we je ergens tegen komen!  

Liefdevolle luisteraar
$5
per month
Spread the love. In ruil voor jouw gulle bijdrage krijg je maandelijks toffe extra's zoals bonusmateriaal van de podcasts, boekentips en sexy oefeningen om thuis te doen. Last but not least, onze eeuwige dank!   

16

patrons

About

Hoi! Ik ben Marije Janssen en ik zet me al ruim tien jaar in voor meer openheid over seksualiteit omdat ik geloof dat meer openheid essentieel is voor betere seks. Dat doe ik onder andere via mijn Platform voor Seksualiteit, waar de Ongehoord! podcast een belangrijk onderdeel van is. De Ongehoord! podcast is open, nieuwsgierig en positief. Het is een plek waar ik ruimte maak voor dat wat onbesproken blijft. Elke maand ga ik uitgebreid in gesprek met een deskundige op het gebied van seksualiteit en intimiteit en bespreken we een specifiek thema. We hebben het bijvoorbeeld over onderwerpen als BDSM, chemseks, pornografie en hoe om te gaan met consent.   

Exclusief voor patrons
Door bij te dragen aan Ongehoord! krijg je toegang tot unieke content zoals bonusmateriaal en meer achtergrondinformatie. Daarnaast krijg je maandelijks persoonlijke tips over boeken die je gelezen moet hebben, sexy oefeningen voor thuis en nog veel meer. 

Ongehoord! wordt nog beter
Elke maand besteed ik veel tijd aan het kiezen van een thema, het selecteren van een passende gast, het voorbereiden van de inhoud en een gestroomlijnde montage. Met jouw bijdrage kan ik de podcast nog beter maken door (bijvoorbeeld) een goede microfoon of betere geluidsdempers te kopen. Ik kan dan ook meer tijd nemen om research te doen naar een onderwerp zodat ik je nóg dieper mee kan nemen in bepaalde onderwerpen.

Dank je wel voor het luisteren! Maak dat wat ongehoord is bespreekbaar.
Goals
16 of 50 patrons
Help de kwaliteit van de podcast te verbeteren! Met jullie steun kunnen we betere apparatuur aanschaffen zoals een microfoon van hoge kwaliteit, investeren in onze monteerskills en andere dingen om jullie luistergenot te vergroten.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
8
Audio releases
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
8
Audio releases

Recent posts by Platform voor Seksualiteit

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits