Ora de Istorie

is creating historical articles.

Select a membership level

SUN TZU

$1.50
per month
Sun Tzu, cel mai cunoscut strateg chinez din antichitate, a scris Arta Războiului, unul dintre cele mai vechi tratate militare. În această lucrare, el prezintă diferite strategii și tactici de luptă.
  • Acces la conținut

TUCIDIDE

$4
per month
Considerat unul dintre cei mai mari istorici antici, Tucidide a scris Istoria războiului peloponesiac, lucrare în care prezintă evenimentele petrecute în a doua jumătate a secolului V î.Hr., în ordine cronologică.
  • Acces la conținut

HERODOT

$6.50
per month
Supranumit Părintele Istoriei, Herodot din Halicarnas a scris despre obiceiurile și tradițiile a numeroase popoare din antichitate. Lui îi datorăm cea mai veche mențiune despre strămoșii românilor, geții.
  • Acces la conținut
  • Întrebări și Răspunsuri

0

patrons

About Ora de Istorie

Istoria ne ajută să ne definim pe noi înșine și să cunoaștem mai bine lumea în care trăim. Istoria ne influențează modul în care vedem și interacționăm cu oamenii care aparțin altor culturi. Datorită studiului istoriei, devenim mai curioși, mai deschiși și mai toleranți.

Istoria ne oferă modele de conduită socială și politică, ne dezvoltă sentimentul datoriei și al apartenenței, contribuind astfel la formarea personalității noastre.

Vă dorim lectură plăcută și vă mulțumim că ne sunteți alături!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Ora de Istorie

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits