Orlando Daniel Stoicescu

is creating articole și videouri despre Cheile Genelor și decondiționare MEF

Select a membership level

5 euro / Aproximativ 25 lei lunar

$6.50
per month
Înseamnă aproximativ 25 lei pe lună pentru a mă susține financiar pentru a posta articole și video-uri pe diverse teme (decondiționare mentală, emoțională și fizică, Cheile Genelor, autocunoaștere, provocări ale perioadelor actuale) pe site (orlandostoicescu.ro) și pe rețelele sociale (Facebook, Youtube).

Mulțumesc și îți sunt recunoscător,
Orlando
  • General Support

10 euro / Aproximativ 50 lei lunar

$13
per month
Înseamnă aproximativ 50 lei pe lună pentru a mă susține financiar pentru a posta articole și video-uri pe diverse teme (decondiționare mentală, emoțională și fizică, Cheile Genelor, autocunoaștere, provocări ale perioadelor actuale) pe site (orlandostoicescu.ro) și pe rețelele sociale (Facebook, Youtube).

Mulțumesc și îți sunt recunoscător,
Orlando
  • General Support

20 euro / Aproximativ 100 lei lunar

$25.50
per month
Înseamnă aproximativ 100 lei pe lună pentru a mă susține financiar pentru a posta articole și video-uri pe diverse teme (decondiționare mentală, emoțională și fizică, Cheile Genelor, autocunoaștere, provocări ale perioadelor actuale) pe site (orlandostoicescu.ro) și pe rețelele sociale (Facebook, Youtube).

Mulțumesc și îți sunt recunoscător,
Orlando
  • General Support

6

patrons

$59

per month

About Orlando Daniel Stoicescu

Dacă rezonezi cu ceea ce fac și consideri că este de valoare atât pentru tine cât și pentru alți oameni, mă poți susține financiar cu o donație lunară în conformitate cu veniturile tale.

Sprijinul pe care mi-l oferi îmi doresc să fie necondiționat de vreo recompensă sau de a primi ceva special înapoi de la mine. Prin această susținere, oferi vieții posibilitatea să aleagă recompensa potrivită pentru tine, recompensă care poate fi mult mai adaptată nevoilor tale față de ceea ce ți-aș putea oferi.

Îți mulțumesc,
Orlando

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Orlando Daniel Stoicescu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits