Marcsi Oszlánszki

is creating watercolor paintings, art videos,
Select a membership level
Mosoly
$2
per month

Egy "Mosoly"-ért cserébe küldök neked minden hónapban, amíg a patrónusom leszel egy saját rajzokból összeállított nyomtatható matrica sablon szettet, amit otthon kinyomtathatsz egy A4-es méretű matrica lapra, vagy sima lapra. :)

Kedvesség
$5
per month

Egy "Kedvesség"-ért cserébe küldök neked minden hónapban, amíg a patrónusom leszel:

- egy  saját rajzokból összeállított  nyomtatható matrica sablon szettet, amit otthon kinyomtathatsz egy A4-es méretű matrica lapra, vagy sima lapra. :)

- továbbá egy saját tervezésű printet, amit bekeretezhetsz és a lakás díszeként használhatod a falon vagy polcon (A4-es méretben nyomtatható ki). 

Ölelés
Limited (20 of 20 remaining)
$10
per month

Egy "Ölelés"-ért cserébe küldök neked minden hónapban, amíg a patrónusom leszel:

- egy saját rajzokból összeállított nyomtatható matrica sablon szettet, amit otthon kinyomtathatsz egy A4-es méretű matrica lapra, vagy sima lapra. :)

 - továbbá egy saját tervezésű printet, amit bekeretezhetsz és a lakás díszeként használhatod a falon vagy polcon (A4-es méretben nyomtatható ki).  

- és még egy saját kezűleg dekorált borítékot, amiben egy ajándék képeslap vagy pedig meglepetés rajzot küldök egy kézzel írott levél kíséretében.  Ez a boríték limitált és nem érhető el máshol, csak a patrónusaim számára. ;) 

0

patrons

$0

per month

About Marcsi Oszlánszki

Kedves Barátom!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, bárcsak egy nagy öleléssel megmutathatnám mennyire örülök Neked. =)
Oszlánszki Marcsi vagyok, illusztrátor. Nagyon szeretem az alkotásaimhoz a természetből meríteni az ihletet, ezért gyakran járom a gyönyörű erdőket, mezőket inspirációt gyűjtögetve. A rajzolás mellett videókészítéssel is foglalkozom, amikben a nézőimet bevezetem a saját kis művész világomba. Ha szeretnél jobban megismerni, nézd meg néhány videómat és kövess az utamon.
Időnként szükségem van támogatásra ezen a rendkívül rögös úton. Számtalan ötletem és tervem van, amit szeretnék megvalósítani a közeljövőben. Nagyon örülnék neki, ha egy aprócska "mosollyal, kedvességgel vagy pedig egy nagy öleléssel" segítenéd a munkám. Rengeteg szeretet van bennem, amit a rajzaimon keresztül is szeretnék megosztani a világgal.

Hogyan vállhatsz a patrónusommá?
A jobb oldali sávban válassz ki a három szint közül egyet (Mosoly, Kedvesség, Ölelés), és állítsd be, hogy mennyi összeggel szeretnél támogatni havonta. Olvasd el kérlek minden szintnél, hogy milyen ajándékokat küldök Neked a segítségért cserébe. Ne aggódj bármikor törölheted vagy módosíthatod az adományod. ;) Nagyon szépen köszönöm a bizalmad és a pártfogást. Hihetetlenül sokat jelent ez számomra.
Goals
$0 of $500 per month
Amikor elérem a kitűzött célt, szeretnék egy komolyabb matricavágó gépet és nyomtatót vásárolni, amivel sajátkezűleg készíthetem el a matrica szettjeimet és a végeredmény díszcsomagolásban kerülne a vásárlóimhoz postai úton. =)
1 of 1