Paginademedia.ro

is creating journalism about journalism

1

patron

$4

per month

About Paginademedia.ro

Ce este Paginademedia.ro?

Fără presă, fără "câinii de pază". fără a patra putere, fără actori care să îi "supravegheze" (în interesul publicului), să îi expună și să îi arate public, celelalte puteri din stat au drum liber spre derapaje de la normele democrației.

Aici intervine presa. De aici rolul ei de serviciu public.

La rândul ei, presa, fără un "câine de pază" al ei, fără o "presă a presei", poate urma același traseu precum instituțiile pe care le ține "sub lupă".

Nesupravegheată, a patra putere poate derapa - și se întâmplă - abdicând de la normele profesiei. Paginademedia.ro își propune, de 10 ani, să împiedice, cât se poate, aceste tentații ale presei.

Aici intervine Paginademedia.ro. De aici, un puternic rol de serviciu public.

O societate democratică sănătoasă are nevoie de o presă la rândul ei sănătoasă, de bună credință. 

De zece ani, Paginademedia.ro a semnalat derapaje nenumărate, atât ale presei și posturilor de televiziune, cât și ale campaniilor de publicitate (pentru că și reclamele "derapează", de multe ori).

În zece ani, subiecte pornite de Paginademedia.ro au ajuns și în atenția Consiliului Național al Audiovizualului, care a luat apoi măsuri. Sute de articole, interviuri și materiale video au fost preluate de alte instituții media, dovedind și întărind credibilitatea Paginademedia.ro.

Paginademedia.ro - acum o redacție în toată regula - a fost fondată în 2008, de către jurnalistul Petrișor Obae (care o deține în proporție de 100%).

Suntem o redacție în care sprjinul vostru, al cititorilor, ne întărește și ne încurajează în efortul nostru pentru un mediu de comunicare curat și pentru o presă cât mai aproape de ce ar trebui să fie presa.

Susține Paginademedia.ro. Pentru că avem devoie de o presă curată. Pentru că avem nevoie de o "presă a presei".

Povestea Paginademedia.ro, începută acum 10 ani, aici

Câți cititori are Paginademedia.ro, aici

Recent posts by Paginademedia.ro

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits