Pagini Românești

Pagini Românești

Creating news

Select a membership level

Suporter PR

$3
per month

Apreciem sprijinul dvs. pentru Pagini Românești. Orice sumă face diferența.

Un mesaj personal de mulțumire vă va fi trimis după donație.

Fan PR

$5
per month

Apreciem sprijinul dvs. pentru Pagini Românești. Chiar și o sumă mică face diferența.

Odată cu această contribuție veți primi:

- un mesaj personal de mulțumire

- acces la ediția PDF a ziarului înainte ca aceasta să fie tipărită.

Ambasador extraordinar

$15
per month

Sunteți ambasadorul Pagini Românești. Apreciem sprijinul dvs. pentru Pagini Românești. Donația dvs. ne motivează să oferim cele mai bune știri cititorilor noștri.


 Odată cu acestă contribuție veți primi:

- un mesaj personal de mulțumiri;

- acces la ediția PDF a ziarului înainte ca aceasta să fie tipărită;

- un T-shirt Pagini Românești.

2

patrons

About Pagini Românești

Publicăm zilnic știri, analize și comentarii iar faptul că vii și revii să ne citești ne arată că suntem pe drumul cel bun. Misiunea noastră este să informăm despre subiectele importante ale zilei, din România și din Canada, în limba română.

O facem cu pasiune și cu profesionalism. Vezi aici doar o mică parte din ce am făcut pentru tine anul trecut.

Pentru o publicație mică cum sutem noi, realizarea tututor acestor materiale reprezintă o muncă costisitoare, care implică mult timp și bani. Publicăm sute de știri, galerii foto, articole de opinie și sinteze lunar. La acest volum, alte publicații au redacții de zeci de oameni și bugete uriașe. Nu noi.

Nicio altă publicație din comunitatea românească nu a investit și nu s-a investit ca noi. Nu vei regăsi în altă parte profesionalismul și dăruirea pe care o găsești la noi. Anunțăm știrile atunci când evenimentele au loc. Că este sâmbătă sau duminică, că este miezul nopții noi lucrăm.

Nu a fost niciodată mai multă nevoie de tine ca acum! Și tu poți sprijini Pagini Românești să continue să spună povești din comunitatea românească și să informeze în limba română, la mii de km de țară. Citește mai departe!


Am început în 2001. Suntem alături de comunitatea românească de 18 ani aproape. Am promovat constant evenimentele românești importante, de cele mai multe ori gratuit, cum au fost concertele, piesele de teatru, festivalul de film românesc etc, din dorința de a le oferi celor aflați la mii de kilometri de țară, o bucată de acasă.
Toate acestea s-au făcut cu o pasiune fără margini și cu eforturi pe care nu le bănuiești.

Am ales să punem cititorul pe primul loc!


Asta înseamnă mai multe articole, mai puțină publicitate, grafică impecabilă, fotografii de calitate, toate cu respectarea drepturilor de autor.

Jurnalismul de calitate necesită timp și efort. Apelul nostru nu este singular. În lume, sute de mii de cititori susțin acum jurnalismul independent prin abonamente sau donații.

Într-o lume în care publicațiile care dispar sunt din ce în ce mai multe, sprijinul tău ne poate ajuta să cotinuăm să ne facem jobul, să ne ameliorăm, să oferim mai multă informație, să promovăm poveștile de succes ale unor români de lângă noi!

În acestă lume, tu poți face diferența! Sprijină Pagini Românești!


Îți mulțumim!
Echipa Pagini Românești

* Poți opri oricând donațiile tale lunare.

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits