Palmemordet

is creating Podcastavsnitt

Select a membership level

Tack i podden
$2
per podcastavsnitt
Du får ett officiellt tack i ett avsnitt av podcasten.
Ställ frågor i podden
$5
per podcastavsnitt
Efter att du har varit på den här nivån en månad (och betalningen har gått igenom) får du möjlighet att ställa en fråga i månaden som kommer att besvaras i podcasten. Försök ställa en så specifik fråga som möjligt. Svaren kommer inom sex veckor, om möjligt tidigare. Alla som är $5 och över sponsorer kommer också att få första tjing på att ställa frågor till panelen. 
$7
per podcastavsnitt
Du får allt som 2- och 5-patrons får PLUS att du efter tio månader på den här nivån får ett vykort från en mystisk avsändare som säger att järnvägsspåret blir allt hetare och att du måste kontakta Enskedemannen Notera att det här inte händer automatiskt. Säg till på något vis t.ex. genom ett meddelande här - när du har kvalificerat dig

207

patrons

$492

per podcastavsnitt

About

Det här är ett försök att göra en seriös granskning av alla fakta i mordet på Sveriges statsminister Olof Palme den 28:e februari 1986.  Vilka fakta finns det? Vilka spår har utretts ordentligt och vilka är fortfarande lovande?

Målet är att vara en resurs för den som är intresserad av palmemordet. Syftet med podden är inte att lösa mordet - jag är här för att presentera alla spår och har ingen egen teori.

Informationen presenteras i form av en podcast som finns på Spotify, ilikeradio.se och där poddar finns.  

Det sägs att det tar nio år att läsa genom allt material i Palmeutredningen. Förhoppningsvis finns det människor som hellre tar till sig materialet genom att lyssna på det.

Alla spår vi kommer att ta upp finns i listan goals (nere till vänster på förstasidan här på Patreon). Vi tar det högsta mål (spår) vi har nått först och betar av listan neråt. Beslutet om vilket som blir nästa spår fattas på https://www.facebook.com/palmemordet. Alla spår kommer att avhandlas förr eller senare. 

Exempel: Säg att vi är inne på Christer Pettersson och vi står då på 512 dollar när det är dags att fatta ett nytt beslut. Nästa spår blir då polisspåret. 

Goals
$492.11 of $500 per podcastavsnitt
Polisspåret. Om vi når det här målet kommer vi att i detalj - i minst 20 avsnitt - granska polisspåret. Polisman A, B, C, D, E och F m fl  kommer att granskas i sömmarna. Är det möjligt att en konspiration inom Sveriges ordningsmakt tog livet av Olof Palme? Jag kommer att visa att det fanns motiv och medel att utföra mordet i dessa kretsar och vi kommer i detalj att gå genom den utredning som faktiskt har gjorts av polisspåret/polisspåren. Målet var på $500 men $140 av korten misslyckades. 
34 of 42

Become a patron to

54
Unlock 54 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Palmemordet

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits