Palmemordet

is creating Podcastavsnitt

Select a membership level

Sponsor

$2
per podcastavsnitt
Du får ett officiellt tack i ett avsnitt av podcasten om du vill. Du måste säga till om det i ett meddelande här på Patreon eftersom det har visat sig under åren att de flesta som väljer "rewards" här ändå inte vill ha sina patreonnamn upplästa i podden. 

Lite bättre sponsor

$3
per podcastavsnitt
Du sponsrar precis som en $2-sponsor men du är lite bättre och vill sponsra lite mer. 

Ställ frågor i podden

$5
per podcastavsnitt
Efter att du har varit på den här nivån en månad (och betalningen har gått igenom) får du möjlighet att ställa en fråga i månaden som kommer att besvaras i podcasten. Försök ställa en så specifik fråga som möjligt. Svaren kommer inom sex veckor, om möjligt tidigare. Alla som är $5 och över sponsorer kommer också att få första tjing på att ställa frågor till panelen. 

169

patrons

$406

per podcastavsnitt

About Palmemordet

Det här är ett försök att göra en seriös granskning av alla fakta i mordet på Sveriges statsminister Olof Palme den 28:e februari 1986.  Vilka fakta finns det? Vilka spår har utretts ordentligt och vilka är fortfarande lovande?

Målet är att vara en resurs för den som är intresserad av palmemordet. Syftet med podden är inte att lösa mordet - jag är här för att presentera alla spår och har ingen egen teori.

Informationen presenteras i form av en podcast som finns på Spotify, ilikeradio.se och där poddar finns.  

Det sägs att det tar nio år att läsa genom allt material i Palmeutredningen. Förhoppningsvis finns det människor som hellre tar till sig materialet genom att lyssna på det.

Alla spår vi kommer att ta upp finns i listan goals (nere till vänster på förstasidan här på Patreon). Vi tar det högsta mål (spår) vi har nått först och betar av listan neråt. Beslutet om vilket som blir nästa spår fattas på https://www.facebook.com/palmemordet. Alla spår kommer att avhandlas förr eller senare. 

Exempel: Säg att vi är inne på Christer Pettersson och vi står då på 512 dollar när det är dags att fatta ett nytt beslut. Nästa spår blir då polisspåret. 

Goals
$405.51 of $410 per podcastavsnitt
USA. Är det realistiskt att tro att CIA ville lönnmörda Olof Palme? I Palmeutredningen finns ett fyrtiotal uppslag som pekar mot den amerikanska underrättelsetjänsten. Om vi når det här målet synar vi dem i sömmarna. Trots deras inblandning i Stay Behind kommer motståndsrörelsen först i spåret Stay Behind.
32 of 43

Become a patron to

67
Unlock 67 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Palmemordet

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits