Párásító

is creating podcast
Select a membership level
eGo huszár
$1
per month
Köszönjük szépen, hogy támogatod a podcast csatornánkat, és ezzel is segíted a munkánkat! (adásonként ez kb. 60 Forint)
Includes Discord rewards
Pod ninja
$2
per month
Köszönjük szépen, hogy támogatod a podcast csatornánkat, és ezzel is segíted a munkánkat! (adásonként ez kb. 120 Forint)

Ebben a csomagban:

  • Már az adás előtt átfuthatod az adásmenetet, melyet itt osztunk meg, de csak Te férsz hozzá, így fel tudsz készülni miről lesz szó a podcastben.
Includes Discord rewards
A szörcsögés mestere
$5
per month
Köszönjük szépen, hogy támogatod a podcast csatornánkat, és ezzel is segíted a munkánkat! (adásonként ez kb. 350 Forint)

Ebben a csomagban:

  • iTunes és webes publikálás előtt ide töltjük fel az adásokat először
  • 5% kedvezmény a BLOSS webshopjában történő vásárlásokból
  • Minden az egyel alacsonyabb pakkban leírtak szerint, PLUSZ feltüntetjük a neved az aktuális Show Notes-ban, mint támogató.
Includes Discord rewards

21

patrons

About Párásító

Heti rendszerességgel készítjük e-cigaretta témájú podcastünket. Aktuális hírek, érdekességek hazánkból és a nagyvilágból.
Érintünk minden, általunk fontosnak vélt témát, a napi aktualitástól kezdve a számunkra érdekesnek vélt eszközökön át a hazai történésekig.
Alkalmanként 50-60 percnyi másfél, két órányi anyag. Ez pont kitölti azt az időt, amit az ember munkába menet, munkából jövet közlekedéssel tölt nap, mint nap. Azért választottuk ezt a formát, mert nagyon egyszerű a használata, illetve frissítése is.
Bővebb info, adásmenet (show notes) a weboldalon található: http://ecigitesztek.hu/category/podcast/

Patreon letöltése a telefonra
Goals
91% complete
Amennyiben sikerül elérnünk ezt az összeget, az audioszerkesztő szoftver havi bérleti díját, a szükséges licenszeket, illetve a podcast tárolásához szükséges tárhelyet, továbbá a telefonos alkalmazás havi díját is ebből fedezzük.
3 of 5

Recent posts by Párásító