Linia Verde Pentru Prevenirea Suicidului/Suicide Prevention Lifeline

is creating Sustinere emoțională/Emotional support

Select a membership level

Difference makers

$1
per month
Felicitări! Ești în gașcă celor ce mișcă înainte carul încurajării! Pe pagina noastră aici găsești multe chestiuțe  interesante pentru inspirația ta, cît și afli despre ce mai facem. 

Transformers

$5
per month
Tu transformi durerea în bucurie și descurajarea în speranță! Pentru tine avem un ziar electronic lunar ”Pastia de pozitiv” cu resurse motivaționale și cu tot ceea ce creăm noi pentru a încuraja lumea inclusiv pe tine.  Te poți abona la ziar pe www.pentruviata.md

Hope lighters

$10
per month
Tu ne miști înainte! Mulțumim că ești cu noi! Vom menționa numele tău în lista celor ce ne susțin pe site-urile noastre, cât și pe rețele sociale.  Ești deacord? Dacă preferi anonimatul, spune-ne, te rog.

84

patrons

$394

per month

About Linia Verde Pentru Prevenirea Suicidului/Suicide Prevention Lifeline

Bine ați venit!

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne susțineți aici! Împreună încurajăm speranța să se înaripeze dincolo de realitățile vieții și să aducă iubire și grijă de sine necondiționate în sufletele oamenilor. Alegeți suma, pe care o doriți să o oferiți, iar noi vă vom informa aici despre progresele noastre. Ne bucurăm că împreună ținem lumina vieții aprinsă pentru oamenii disperați de la noi din țară! Sunteți importanți pentru noi și fără voi n-am fi putut să ne descurcăm. Mulțumim din suflet pentru donații!

Despre noi:
Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului este un serviciu de susținere emoțională prin intermediul Chatului Anonim pe pagina pentruviata.md, ce îşi are sediul în R. Moldova. Comunicarea la Linie este confidenţială şi anonimă.

Acesti proiect este Brandul Asociației Obștești ”ALTRUISM” - primei organizație din R. Moldova ce se ocupă de prevenirea suicidului.

Pe lângă Chatul anonim, mai avem 2 proiecte:

- Centrul de Resurse pentru Prevenirea Suicidului ”MIRT” se află pe pagina mirt.md, care conține o colecție de materiale utile în domeniul suicidologiei pentru specialiști, voluntari și public larg. Totodată Centrul organizează seminare și treninguri în domeniul suicidologiei, cât și sedințe de consiliere individuală pentru persoanele, ce se confruntă cu diferite realități în jurul suicidului, de la prevenire, intervenție în situații urgente de tentative de suicid și intervenții post-suicid.

- Totodată, fiind un serviciul în bază de voluntariat,  am lansat la finele 2019 site-ul www.cursuri.mirt.md, care prezintă un program complex de asistență la distanță a consilierilor Liniei pentruviata.md, anul 2020 fiind dedicat recrutării consilierilor Liniei - moldovenilor din toată lumea cu atitudine civică. Acum poți să înveți și să previi suicidul de acasă. 

 

Goals
$393.79 of $7,000 per month
Ambiția noastră este să avem  o Linie funcțională 24 de ore pe zi, fără zile de odihnă și fără pauze. Visăm să găsim printre voi persoane amobițioase, care ar vedea sens să doneze de la 1 dolar pe lună prin a se alătura cauzei prevenirii suicidului în R. Moldova.
2 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
10
Images
1
Link
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
10
Images
1
Link
1
Writing

Recent posts by Linia Verde Pentru Prevenirea Suicidului/Suicide Prevention Lifeline

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits