Pikacs Dirtpark

is creating bikepark, quality videos, photos, trips
Select a membership level
50db csavar
$1
per month

Köszi szépen!

Új fogó
$7
per month

Nagyon köszi szépen!

Új ásó
$15
per month

Hatalmas köszi haver!

0

patrons

About Pikacs Dirtpark

Sziasztok!

2018 novemberében döntöttem el, hogy saját dirt parkot építek, ez mára odáig nőtte ki magát, hogy az összes szabadidőmet és pénzemet rááldozom a projektre és minden erőmmel azon vagyok, hogy valóra váltsam az álmom, egy egyedi megjelenésű extrém bringapályáról Komárom-Esztergom megyében Vértesszőlősön. A célom, hogy lehetőséget teremtsek a környék sportolóinak a fejlődésre, megkímélve őket az esetenként több száz km-nyi utazástól, ami szükséges, hogy egy hasonló, igényes, és megfelelő adottságokkal rendelkező pályára eljussanak.

Sajnos nem olcsó egy pálya építése, a sok csavar, festék, munkagép, faanyag mind folyamatosan nyeli a pénzt, amit nem tudok elég gyorsan visszakeresni. Ehhez kérném a támogatásotokat, ugyanis már a legkisebb támogatás is sokat segít, hogy minél hamarabb megnyithassa kapuit a Pikacs Dirtpark.

Végtelen kép és videoprojekt várható, a pályáról és egyéb bringás tripekről, kalandokról. Egyelőre a pálya instagram oldalán láthatjátok, hogyan alakulnak a dolgok.  Ha bejön ez az oldal, lesznek ilyen egyedi tartalmak stb. Ride or DIE!

Goals
0% complete
Ha összejön, eladom a lelkem és csinálok egy vlogot
1 of 1

Recent posts by Pikacs Dirtpark

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
3
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
3
Images
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits