Pipeline - Sundsvalls Musikforum

is creating Live concerts

Select a membership level

Tidig slot på 24-timmarsgalan

$2.50
per month

Som mini-supporter skänker du ca 20 kr i månaden (240 kr/år) och vi är väldigt tacksamma! Tack från oss på Pipeline! 

Först ut på lokalbandskväll

$5
per month
Som mellan-supporter skänker du ca 50 kr i månaden (600kr/år) och vi är väldigt tacksamma! Välkommen in till Pipeline (eller skicka adress för att få hemskickat) för att hämta ut två friplåtar till valfria spelningar!

Förband till dina idoler

Limited (79 of 90 remaining)
$11.50
per month
Som stor supporter skänker du ca 100 kr i månaden (1200kr/år) och vi är extremt tacksamma! Välkommen in till Pipeline (eller skicka adress för att få hemskickat) för att hämta det personliga GULDKORTET till alla spelningar under ett års tid!

19

patrons

$105

per month

About Pipeline - Sundsvalls Musikforum

Hej kära blivande supporter av Sveriges äldsta rockklubb! I en tid då rockklubbar och föreningar dör ut på löpande band är just ditt stöd viktigare än någonsin. Pipeline har aldrig tidigare haft ett så lågt ekonomiskt stöd från Sundsvalls Kommun som i år, allt medan omkostnaderna ökat. Lägg därmed till färre konsertbesökare - ja, ni förstår matten, varje krona gör skillnad! 

Under våren har vi tvingats ställa in och flytta fram samtliga konserter, men med ert stöd kan vi bygga en riktigt grym konserthöst!

Pipeline fyller 47 år i år, och ska vi nå de fina femtio jämna behövs ett riktigt bra kommande säsong för att vi eldsjälar ska orka dra lasset.

Pipeline arrangerar med än 50 spelningar per år, samarbetar med många andra lokala aktörer och erbjuder sina lokaler och kompetens åt andra mindre lokala föreningar. Vi är en viktig del i Sundsvalls kultur- och musikliv.

Vi hoppas du är med oss!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Image
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Image

Recent posts by Pipeline - Sundsvalls Musikforum

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits