Podul

is creating independent journalism

6

patrons

$21

per month

About Podul

Suntem o publicație independentă axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluiri ale cârdășiilor economico-financiare transpartinice.

Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din codul deontologic jurnalistic.

O particularitate a publicației Podul pe care am dori s-o scoatem în evidență este reprezentată de articolele dedicate memoriei eroilor anticomuniști și sacrificiului enorm al acestora, niciodată recunoscut și apreciat de statul român la justa lui dimensiune. Considerăm că opinia publică are nevoie să cunoască prezentul necosmetizat, dar și trecutul care ne tot ajunge din urmă prin intermediul galeriei de personaje publice conectate cu fosta Securitate.

Evoluțiile politice din Republica Moldova sunt, de asemenea, preocuparea permanentă a echipei de jurnaliști de la Podul.ro, încă de la lansarea site-ului în urmă cu doi ani.

Podul.ro este în primul rând un pod mediatic cu frații noștri de peste Prut, un proiect jurnalistic menit a crește interesul publicului pentru viața politică, economică și socială din Republica Moldova.

Susținem eforturile Basarabiei de a se desprinde de influența malignă a Rusiei, care o ține captivă în subdezvoltare, și de a continua, în ritm susținut, drumul său spre modernizare, prin integrarea în Uniunea Europeană.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Writing

Recent posts by Podul

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits