Polémia Intézet

is creating public videos, educational materials and podcasts

0

patrons

$0

per month

About Polémia Intézet

A Polémia Intézet egy civil és közéleti témákkal foglalkozó kör, amelyet 2018-ban hoztunk létre azért, hogy a közéletről érthetően beszélhessünk.

Célunk többek között a politikatudomány népszerűsítése, amelyet a tudományos életben való részvételünkkel, saját kutatásainkkal, és oktatóanyagainkkal színesítünk. A társaság minden tagja társadalomtudományok művelője. Saját kutatási területeink közé a politikai kommunikáció, a politikai gondolkodás és a demokráciaelméletek tartoznak. Mindezek mellett azon dolgozunk, hogy a magyar közélet minőségét javítsuk: Közéleti kérdésekkel foglalkozó videósorozatunk és a kéthetente jelentkező podcastünk a politikatudomány bizonyos problémáit és kérdéseit járja körül közérthető nyelvezettel. A podcast mellett interaktív játékokat szervezünk, ahol a politikai életben tapasztalható problémákra, vagy azoknak a fontosságára hívjuk fel a figyelmet.
Goals
0 of 20 patrons
A cél elérése esetén új podcastet indítunk, csak a támogatók számára, amelyben a legaktuálisabb politikai eseményeket fogjuk megvizsgálni hétről hétre
1 of 1

Recent posts by Polémia Intézet

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits