Pole Position Podcast

is creating De Nederlandse podcast over Formule 1

Select a membership level

Over de finish!

$1
per month
Te gek! Met 1 dollar per maand, breng jij ons na elke aflevering weer over de finish. Zo kunnen vol goede moed weer door naar de volgende aflevering. 

  Pole Position

  $3
  per month
  Wat een fantastische kwalificatie! Dankzij jouw steun staan we op Pole Position! Dit is de beste positie om een exclusieve Patreon podcast voor jou te maken!

   Winnaar Grand Prix!

   $5
   per month
   Deze zege hoort thuis in een bijzonder rijtje, net als jij. Als ultieme fan behoor jij tot de selecte groep luisteraars die niet alleen toegang heeft tot de 'Patreon Only' afleveringen, maar daarnaast krijg je ook toegang tot de videos die we zullen opnemen rondom deze podcast. Je hebt hiermee dus een echte trofee in handen.

    0

    patrons

    $0

    per month

    About Pole Position Podcast

    Wat tof dat je een kijkje neemt op onze Patreon pagina en bereid bent om ons te sponsoren. Dit vinden wij echt EPIC! Jij als toekomstige Patreon kan een steentje bijdrage aan deze podcast door een donatie te doen per aflevering die we online zetten. Op dit moment zijn we aan het bedenken hoe we jouw als donateur kunnen belonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra content in de vorm van audio en video. Als Patreon zal je hiervan op de hoogte gehouden worden.
    Goals
    0 of 500 patrons
    Wij hebben de droom om live een gast uit de Formule 1 te interviewen in het bijzijn van publiek. En dat ben jij natuurlijk. Help jij ons mee deze droom waar te maken?
    1 of 1

    How it works

    Get started in 2 minutes

    Choose a membership
    Sign up
    Add a payment method
    Get benefits