Politiken i Väsby

is creating Lokalpolitik
Select a membership level
Praktikanten
$1
per month

Många bäckar små. Varje krona jag får in är ett tecken och ett bevis på att jag gör något som uppskattas och som du känner är värt att hålla igång.

Riksdagsledamoten
$2
per month

Här blir det dubbelt upp, precis som min uppskattning!

Partiledaren
$5
per month

Detta är det näst största bidrag som kan ges. Om du bidrar med detta tappar jag hakan!

0

patrons

About Politiken i Väsby

Politiken i Väsby har nu funnits i över 4 år. Sidan har haft sina upp- och nedgångar, men har alltid varit en uppskattad plattform hos väldigt många.

Gruppen växer sakta men säkert för varje dag och vi har både passionerade lokalpolitiker och engagerade medborgare som dagligen bidrar med tankar, förslag och diskussioner. 

I takt med att gruppen har vuxit har medhjälpare tagits in i omgångar. Målsättningen har alltid att ha någon långvarig med mig - men som dessa kan vittna om kräver modereringen av gruppen mycket tid och energi. Hittills har ingen kunnat stanna permanent och jag, Alexander, har ensam tagit hand om gruppen. 

Det har varit, och är, ett nöje då politiken intresserar mig mycket! 

Att göra detta ideellt under dessa fyra år har för mig varit en självklarhet. Framför allt för att kunna garantera en neutralitet (i modereringen). När gruppen kräver mer och mer av min tid, genom ökade diskussioner och ökat antal medlemmar, så behöver jag tänka om lite. 

Därför skapar jag nu en sk "patreon", som är ett nytt koncept för mig. Här hoppas jag att alla ni som också uppskattar piv i dess nuvarande form är villiga att hjälpa mig att hålla igång. 

Genom att ge några kronor i månaden ger det mig möjligheten att hålla igång och fortsätta med sidan. Att fortsätta helt ideellt är, tyvärr, svårt att motivera med tanke på tiden sidan kräver. 

Politiken i Väsby är en fantastisk plattform för medborgare och politiker att öppet kunna diskutera och dela med sig om vad som händer i kommunen. Jag vill gärna fortsätta att sköta om sidan och hoppas att ni känner att jag har gjort ett tillräckligt bra jobb för att undvara dessa kronor. 

Du kan naturligtvis avbryta din betalning precis när du vill.

Stort tack på förhand! 

Alexander Elling 
Skapare och moderator av Politiken i Väsby. 

Recent posts by Politiken i Väsby