Popmuzik

is creating the music blog popmuzik.se

Select a membership level

Lite pop
reward item
$3
per month

Du gillar Popmuzik och vill i första hand bidra till att sidan utvecklas med ännu fler musiktips. 

Mer pop
reward item
$6
per month

Du följer Popmuzik varje dag och kan inte få nog. Självklart följer du spellistorna och uppskattar hur de uppdateras regelbundet. Du vill bidra till bloggen och upptäcka ännu mer musik. 

Mest pop
reward item
$9
per month

Musik är ditt liv i största allmänhet och du älskar hur Popmuzik förgyller dina dagar med ny musik. Du älskar spellistorna, inläggen och följer podden slaviskt. Du vill gärna att det ska bli ännu mer pop i världen. 

7

patrons

About

Hej.

Jag heter Johan Alexed och driver musikbloggen Popmuzik.
Bloggen uppdateras dagligen med nya musiktips varvat med intervjuer och spellistor för Spotify och Apple Music. Fokus har alltid legat på att lyfta fram nya artister, men även att tipsa om ny musik från redan etablerade. Ett bra ställe att upptäcka ny popmusik på helt enkelt.
Det roliga med Popmuzik är att jag märker att bloggen verkligen skapar möjligheter för artister att nå ut med sin musik till en bredare publik. Något som känns ännu viktigare idag när så många kan släppa musik på egen hand och risken att försvinna i bruset är stort.

🎧
Det svåra med att ha en oberoende blogg är att den inte har den ekonomiska styrka som egentligen behövs för att driva bloggen på heltid. Att dagligen sitta och lyssna igenom och välja ut låtar som kommer in till bloggen (och tro mig, det kommer många varje dygn). 
Till det försöker jag ständigt utveckla bloggen och har bland annat startat en intervjupodd där jag bjuder hem artister där de får berätta mer fritt om sig själva och sin musik. Jag uppdaterar dagligen spellistor för Apple Music och Spotify så du alltid hittar ny musik när du vill lyssna. Med andra ord, saker som sätter musiken och artisten i fokus, samtidigt som det gör bloggen lite mer unik.

🎧
Med lite hjälp från dig skulle bloggen kunna utvecklas ännu mer och fortsätta vara en viktig och stabil plattform för musiker i Sverige, där deras låtar kan bli hörda och deras historier berättas. Du väljer självklart hur mycket du vill bidra med - från $1 i månaden - och kan när du vill avsluta ditt bidrag.

Tack för ditt stöd.

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 16 exclusive posts
11
Audio releases
20
Images
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 16 exclusive posts
11
Audio releases
20
Images
1
Writing

Recent posts by Popmuzik

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits