JULI 2015 - TAK
Oversigt over Kofodske-aktiviteter i juli måned.


 • Skrevet på DenFri om at ”Tage afstand”, læs her: https://www.denfri.dk/2015/07/ta-afstand/
 • Været forbi The Camp, som er en ”lejr” for nogle af Danmarks sejeste sikkerhedsfolk/hackere/sysadmins etc og holde oplæg (og efterfølgende drikke mig i hegnet).
 • Holdt foredrag for SF Ungdom på "Politisk Festival" om masseovervågning og demokrati (som jeg tidligere har nævnt, bør de ”voksne” politikere lære en hel del om principper osv fra deres unge medlemmer).
 • Sammen med Mikkel Hammer Nonboe (forbundssekretær i PROSA) skrevet en kronik i Politiken om farerne ved masseovervågning – egentlig et svar til Politikens egen lederskribent, Hans Davidsen-Nielsen's idiotiske klumme om samme emne. Den gik pænt viralt; læs den her: http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2772057/vi-fatter-ikke-alvoren-af-overvaagning/ 
 • Efterfølgende tog jeg mig tid til at ”debattere” en Politiken-læser på Facebook, hvilket mest af alt mindede om at skyde fisk i en tønde (men bemærk, at hans ”argumenter” i bund og grund var en mere ærlig udgave af Hans Davidsen-Nielsens). Læs udvekslingen her: https://storify.com/peterkofod/politiken-vs-politiken-overvagning-narcissisme -Denne debat, fik Hans Jørgen Bonnichsen (tidligere operativ chef i PET, og én som jeg tidligere har været oppe at slås lidt med) til at skrive nogle enormt rosende ord, som jeg indarbejder i et indlæg inden så længe.
 • Skrevet to ret grundige indlæg om aspekter i CSC Hackersagen, på baggrund af lækkede dokumenter, som en venlig sjæl har overdraget til mig.
  Læs dem her: https://www.denfri.dk/2015/07/maa-politiet-lyve-om-csc-hacking/ og https://www.denfri.dk/2015/07/fri-kendes-for-ret/
 • Sidst men ikke mindst, har jeg talt med flere meget interessante mennesker fra vidt forskellige miljøer, som begge har givet mig nogle spændende (og meget forskellige!) oplysninger/dokumenter. Jeg kan ikke sige så meget mere om det endnu, andet end at én af sagerne handler om noget, jeg har skrevet en hel del om før – den anden sag, er milevidt fra noget jeg nogensinde har haft med at gøre.. men det gør jo bare tingene mere spændende. I begge tilfælde, har jeg allieret mig med journalister fra etablerede medier, for at (forsøge) at maksimere historiernes impact, når det på et tidspunkt kommer så vidt.

  Tusind tak for støtten. I skrivende stund er der 74 personer der støtter crowdfunden her - I er fantastiske! Hvis I hver især lokker to andre til at gøre det samme, går alting helt amok :-)

  CD'er + skobilleder (med OG uden tøj) er taget - og sendes ud i morgen.

  Gi' den gas!

  PS: Jeg planlægger at lave en video-dims mere, i løbet af denne måned.
  I er alle sammen mere end velkomne til at poste spørgsmål/kommentarer i feltet herunder - så ser jeg om jeg kan finde på noget fornuftigt at sige om det i videoen :-)
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
5
Images
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
5
Images
1
Writing