Cum au pus la cale PSD Sectorul 2 și România TV o nouă manipulare în Piața Victoriei. PSD fură orice

România TV, salariații inculpatului fugar Ghiță, alături de PSD încearcă o tentativă de tâlhărie civică. Azi au eșuat lamentabil, dar vor continua luni de zile, până la alegeri.

Trei dintre cei care apar în imagini sunt figuri proeminente în Organizația de Tineret PSD Sectorul 2.Unii dintre participanții la tâlhăria civică de astăzi sunt identificați: Aparțin Organizației PSD Sectorul 2. Până mâine îi identificăm pe toți.

Este încă o dovadă clară că PSD, mână în mână cu propaganda mafiei România TV, manipulează cu tot felul de adunări CapVid.


Culmea hoției, PeSeDistii au furat până și hastag-ul #VaVedem, pe care îl folosesc cu tupeu pe rețele sociale.

Este o scamatorie pe care numai un grup infracțional organizat ca PSD putea să o organizeze.
Am supravegheat locul, încă înainte de începerea unei noi adunări CapVid și ce să vezi: Primii au ajuns la fața locului salarații România TV, cu două mașini, apoi șmecherii lui Ghiță și mai târziu câțiva idioți utili care, săracii de ei, habar nu aveau cum sunt folosiți.

Iată chipurile lor, cine îi recunoaște, să ne spună în comentarii. In curând urmează reportajul video. #VaVedem

Sunt toți supărați pentru că nu le-a ținut manipularea. Numai vreo 25 de persoane au fost în piață, la o oră după ora anunțată de Codruța Cerva pe Facebook.


Cerva a fost avocata lui Dragnea si e toată ziua invitată la România TV, e un fel de Lazarus cu fustă, ca să scurtez explicația.
Vă reamintesc că la evenimentele precedente în care oamenii PSD au ocupat cu tupeu Piața Victoriei au participat în mod bizar și personaje ca George Simion, care se pretinde anti-PSD.

Nu prea pricep eu cum e asta anti-PSD pe post de figurant în comedia de trei parale a PSD.

Între candidatul independent la europarlamentare și activistul civic George Simion și politicianul de azi, șef al unui partid croit pentru a atrage voturi din #diaspora, nu mai este nicio legătură.

Candidatul independent s-a transformat în ceva foarte bizar: lider de partid cu propriul studio TV din care încearcă să reproducă schema politică a lui Dan Diaconescu OTV și unde etalează asocieri foarte dubioase cu cei mai importanți pioni ai propagandei Rusiei în România.

Cei care își aduc aminte de Dan Diaconescu ar trebui să-și amintească bine cum partidul băgat de el în Parlament s-a decantat aproape imediat în PSD, în timp devenind foarte clar că totul a fost o capcană electorală.

Citiți tot articolul despre George Simion AICI

Marea problemă cu acest caz este că e imposibil ca un om cu trecutul lui George, dacă a fost autentic în activitatea lui civică, să ajungă să promoveze propagandiștii Rusiei și să devină un vector politic aflat în centrul grupurilor de influență controlate de la Moscova.

Pur și simplu este un conflict ideologic atât de puternic, încât nu poate exista prezumția de bună-credință pentru asocierile de azi.


Fie și-a trădat propriile idealuri și a trecut de partea celui pe care îl numea în trecut inamic, fie tot acel trecut este doar o banala ”legendare” prin care inamicul și-a înfipt o altă cârtiță politică în România.Dincolo de aceste detalii, cel mai important aspect explicat în reportajul de azi este că, prin aceste manevre, PSD vrea să manipuleze #diaspora.

Priviți cu atenție

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 446 exclusive posts
29
Images
415
Links
4
Writings
5
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 446 exclusive posts
29
Images
415
Links
4
Writings
5
Videos