Loading
0:00
0:00
Loading
0:00
0:00
Extrapodd - Froome lämnar Ineos och går till Israel Start-Up Nation

Efter månader av spekulationer står det nu klart att Team Ineos inte förlänger Chris Froomes kontrakt efter denna säsong. I samma veva annonserade Israel Start-Up Nation att de värvar Froome inför nästa säsong. Denna bomb kräver självklart extrapodd!

Niclas är fortfarande på landet och Daniel är kvar i storstan så dagens extrapodd körs på distans där vi snackar om varför Froome lämnar Ineos, om han kommer köra Tour de France i år, om vilken roll han får hos israelerna, om hur rik Sylwan Adams är och om vilka som är den nya generationen. Trevlig lyssning!

Bli Patron till Cykelwebbenpodden och få tillgång till alla våra bonusavsnitt idag.

Genom att stötta oss ekonomiskt med några få kronor per avsnitt kan du bidra till att Cykelwebbenpodden blir ännu bättre samtidigt som du ger oss möjligheten att utveckla och förverkliga några av våra drömmar och tankar som vi har. Det rör sig som sagt inte om några stora summor och för så lite som 10 kronor per avsnitt så hjälper du oss en bra bit på vägen. Vill du stötta podden så klicka dig vidare här på Patreon och läs mer om hur du går tillväga. Som patron får du:

  • Ett personligt tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som vi släpper exklusivt för våra patrons här på Patreon

Följ oss på sociala medier

Daniel hittar du på Instagram här och och nu finns även Niclas på Instagram. På Twitter hittar du Niclas här under namnet @cyclingnico. Om du vill se hur vi tränar så följ oss på Strava där du hittar Daniel här och Niclas här. På Facebook hittar ni Cykelwebben här och på Instagram finns vi här.

Become a patron to

62
Unlock 62 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message