Frida anmelder Cities Skylines: Snowfall (+opptak fra stream)
 

To nye vidoer på kanalen i dag også! Frida har tatt en ny titt på Cities Skylines etter den nye Snowfall-utvidelsen: https://www.youtube.com/watch?v=T1GgTWQaVrE


Og hvis du gikk glipp av Far Cry Primal-streamen i går ligger den ute her:  https://www.youtube.com/watch?v=EmEP8XvbVi4 


Takker så mye til alle som var med på å gjøre streamen veldig trivelig i går! :)

Tier Benefits
Pledge $1 or more per month
210 patrons
En stor takk, og kanskje til og med et anerkjennende smil hvis vi ser deg på gata og lurer på om det kanskje er deg. Du får også tilgang til Patreon-siden der du kan legge inn kommentarer og spørsmål til oss underveis.
Bakomfilmer!
$5 or more per month 410 patrons
En fem ganger større takk! Og bonusmateriale! Du får tilgang til bakom- og tabbefilmer fra settet! I tillegg får du innkjøpspris på alt vi selger i fanbase-nettbutikken vår.
Vår indre sirkel
$10 or more per month 567 patrons
Alt bonusmateriale, pluss tilgang til en "indre sirkel"-gruppe der vi lufter ideer og viser ting in-progress. Vi vil også forhøre oss med dere om viktige beslutninger for det nye selskapet, f.eks logo, nye spalter, sveisen til Rune
Månedlig Q&A-stream
$25 or more per month 113 patrons
En gang i måneden inviterer vi deg til en eksklusiv Q&A-livestream med gjengen, der du kan komme med spørsmål og diskusjonstemaer. Tanken er at vi skal ta oss bedre tid til å diskutere hvert spørsmål/tema enn det vi har for vane å gjøre i podcasten. Kanskje vi også har med noen gjester? I tillegg får du alt av rabatter, bakomfilmer osv.
Navn i rulletekst
$50 or more per month 24 patrons
Fra og med desember 2017 har vi rulletekst på alle anmeldelser, reportasjer osv, i tillegg til de store produksjonene våre. Ditt navn vil stå der for hver måned du backer oss med dette beløpet!
Personlig shoutout!
$100 or more per month 8 patrons
En personlig shoutout og takk i en anmeldelse, et klassikerinnslag eller en reportasje, der du alene utnevnes som hovedsponsor i slutten av videoen. Også får du alt det andre over her!
Let's play med Rune og Karl
$500 or more per month 0 patrons
Nei nå må du gi deg! Her inviterte vi før til gjesteopptreden i podcasten, men nå prøver vi noe nytt: En times let's play på kanalen vår sammen med deg, der du bestemmer spill. I tillegg sender vi deg en helt eksklusiv "Level Up-producer" t-skjorte.
Recent Posts