Γειά Σας!
 Γειά Σας! Με λένε Γιώργο και ξεκίνησα να κάνω μαθήματα κιθάρας στο  Υουtube για πλάκα αρχικά αλλά τελικα πολλές πόρτες επαγγελματικές αλλά  και μουσικές άνοιξαν για μένα μεσω αυτού!

Τα βίντεο που κάνω  είναι συνηθως μικρά σύντομα και to the point, με μια δόση χιούμορ,  αυτοσχεδιασμού και ακατέργαστα συνήθως! Προσπαθώ να είμαι αυθεντικός και  να αλλάζω τις τοποθεσίες που γυρίζω μαθήματα ώστε να είναι ευχάριστο  για τον θεατή!

Επίσης, μέσω του Youtube διαφημίζω και εμένα ως  δάσκαλο κιθάρας, και βρίσκω πολύ ποιο εύκολα μαθητές είτε για ιδιαίτερα,  είτε για μαθήματα απο αποσταση μέσω Skype-Bιντεοκλησης!

Οπως και να χει, αφιερώνω αρκετό χρόνο στη δημιουργία βίντεο και μαθημάτων ώστε να ανεβάζω σχεδόν καθημερινά νέα βίντεο και Θα χαρώ πολύ να  με υποστιρίξετε -  βοηθήσετε για να συνεχίσω με τον ίδιο ζύλο και να ανεβάσω την ποιότητα τους !

Όσοι απο σας γίνουν Parteon σε αυτή τη σελίδα, θα έχουν απευθείας πολύ υλικό που δεν ανεβάζω στο youtube (κρυφό μόνο για αυτούς, όπως ταμπλατούρες από σολάκια, έξτρα βιντεάκια,ασκησεις εκμάθησης και βίντεο, θα ενημερώνονται για το κανάλι και ανερχόμενα βιντεο , και θα μπορούν να μου πούν προσωπικά τι βίντεο προτεινουν να κάνω και να μιλάμε για τη μουσική και την κιθάρα γενικότερα!

 Καλά Παιξίματα παιχταραδες!! :)