Haute Qualité Batterij Voor Laptop Razer GMS-C60
 
 
 • Deze Razer GMS-C60 Batterij Voor Laptop is een goed en betaalbaar alternatief voor iedere laptop accu. Naast een degelijke kwaliteit, ontvang je tevens een garantietermijn van één jaar. Blijkt deze Razer GMS-C60 accu toch niet te zijn wat je zocht? Geen probleem, binnen 30 dagen na aanschaf geldt: niet goed, geld terug. Zonder geodeBATTERIJ Razer GMS-C60 laptop accu
  Laptop accu /  Batterij Voor Razer /  Batterij Razer GMS-C60
  Batterijcapaciteit:5440mah
  Batterijvoltage:11.1V
  Dit product is ook bekend als::
  laptop accu GMS-C60,Accu's Geschikt voor modellen
  Razer Blade R2 17.3 Inch
  Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.
  FR:Acheter batterie Razer GMS-C60, Nouvelle Batterie Razer GMS-C60 - Détails du produit Batterie pour Razer GMS-C60
  JP:新品互換用パソコン バッテリー
  NL: Razer GMS-C60 Batterij.Online winkelen bij ACCU-PC.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires
  PL:Tanie Baterie do Razer GMS-C60, Zasilacze do laptopa na baterielaptopow.pl w sklepach internetowych.
  IT:di alta qualità Razer GMS-C60 Batteria, Siamo specializzati nella vendita di nuovi ricaricabili Razer GMS-C60 Batteria, è sottoposto a rigorosi test di controllo e di qualità.
  Tips voor batterijbesparing
  Hieronder ziet u een aantal tips voor het verlengen van de levensduur van de Razer GMS-C60 laptop accu.
  Alles verbergen
  Batterijbesparing gebruiken
  Wanneer batterijbesparing is ingeschakeld, wordt op uw pc verschillende functies uitgeschakeld die veel energie gebruiken, zoals het automatische synchroniseren van e-mail en de agenda, updates voor live-tegels en apps die u niet actief gebruikt. Het gebruik van batterijbesparing is de eenvoudigste manier om de levensduur van de batterij te verlengen.
  Selecteer de Startknop en vervolgens Instellingen > Systeem > Batterij . Als u wilt dat batterijbesparing elke keer wordt ingeschakeld wanneer de Razer GMS-C60 Batterij Voor Laptop onder een bepaald niveau zakt, selecteert u Batterijbesparing automatisch inschakelen als capaciteit lager is dan: en stelt u dit in op het gewenste niveau. Als u batterijbesparing nu wilt inschakelen en wilt behouden totdat u de pc aansluit op een voedingsbron, schakelt u Status van batterijbesparing tot volgende keer opladen in.
  Beeldscherm- en energie-instellingen wijzigen
  U kunt de levensduur van de accu verlengen door enkele beeldscherm- en energie-instellingen van de pc aan te passen. Bijvoorbeeld:
  Laat Windows u een handje helpen. Windows kan bepaalde energie-instellingen automatisch voor u wijzigen, zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Probleemoplossing > Energie > Probleemoplosser uitvoeren.
  De instellingen voor probleemoplossing o
  Stel een kortere duur voor het beeldscherm in wanneer dat niet actief is. Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Systeem > Energiebeheer en slaapstand . Kies een kortere duur onder Bij gebruik van batterijstroom uitschakelen na.
  Verlaag de helderheid van het beeldscherm. Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Systeem > Beeldscherm . Schakel Helderheid automatisch aanpassen als het licht verandert uit (als deze optie wordt weergegeven) en gebruik de schuifregelaar Helderheid wijzigen om de gewenste helderheid in te stellen.
  Stel een kortere duur in wanneer de pc in de slaapstand gaat. Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Systeem > Energiebeheer en slaapstand . Kies een kortere duur onder Bij gebruik van batterijstroom slaapstand van pc inschakelen na.
  Verbreek de verbinding met een Wi-Fi-netwerk wanneer de pc in de slaapstand staat. Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Systeem > Energiebeheer en slaapstand > Netwerkverbinding verbreken wanneer mijn pc in de slaapstand staat en op Razer GMS-C60 Batterij Voor Laptop stroom werkt. Wijzig de instelling in Altijd of Beheerd door Windows in plaats van Nooit. (Deze optie is niet beschikbaar op alle pc's en is afhankelijk van de pc-hardware en fabrikant.)
  Sluit het deksel. De meeste laptops gaan automatisch in de slaapstand wanneer u het deksel sluit. U stelt dit in door de Startknop te selecteren en vervolgens Instellingen > Systeem > Energiebeheer en slaapstand > Extra energie-instellingen > Het gedrag van het sluiten van het deksel bepalen te selecteren.
  Kies een lagere energiemodus. Selecteer het batterijpictogram aan de rechterkant van de taakbalk. Verplaats de schuifregelaar om een lagere instelling te kiezen zoals Aanbevolen of Razer GMS-C60 laptop accu besparing. (Deze optie is niet beschikbaar op alle pc's en is afhankelijk van de pc-hardware en fabrikant.)
  Druk eenvoudig op de aan/uit-knop. Op de meeste pc's kunt u het beeldscherm uitschakelen of de pc afsluiten of in de slaapstand of de sluimerstand zetten door op de aan/uit-knop te drukken. Als u de werking van de aan/uit-knop wilt instellen, selecteert u de Startknop en vervolgens Instellingen > Systeem > Energiebeheer en slaapstand > Extra energie-instellingen > Het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen.
  Haal meer uit uw batterij wanneer u video's kijkt. Selecteer de Startknop > Instellingen > Apps > Video afspelen en selecteer onder Bij het kijken naar films en video's op accuvoeding de optie Optimaliseren voor levensduur van de Razer GMS-C60 Batterij Voor Laptop. U kunt dan andere opties voor batterijbesparing kiezen wanneer u video afspeelt, zoals toestaan dat een video op een lagere resolutie wordt afgespeeld.
  Gebruik een donkere achtergrond of een donker thema. Selecteer voor achtergronden de Startknop , selecteer Instellingen > Persoonlijke instellingen > Achtergrond en kies een donkere afbeelding of donkere effen kleur. Selecteer voor thema's de knop Start , selecteer Instellingen > Persoonlijke instellingen > Thema's > Thema-instellingen en kies een donker thema.
  Waarom Winkelen bij accu-pc.nl
  Dank u voor uw bezoek aan accu-pc.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen, is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen. biedt inmiddels laptopaccu’s voor meer dan 10000 verschillende laptopmodellen.

 • GMS-C60 Razer Batterij Voor Laptop 5440mah, 11.1V, batterij voor Razer Blade R2 17.3 Inch, Merknaam:Razer
 • BP2S2P2100S Getac Batterij Voor Laptop 4200mah, 7.4V, batterij voor Getac T800 series, Merknaam:Getac
 • N550BAT-3 Clevo Batterij Voor Laptop 48Wh , 11.4V, batterij voor clevo series, Merknaam:Clevo
 • P370BAT-8 Clevo Batterij Voor Laptop 89.21wh/5900mAh, 15.12V , batterij voor Clevo X900 P370EM P370SM P370SM-A P375SM series, Merknaam:Clevo
 • GV30 Motorola Accu's voor telefoons 2480MAH, 3.8V/4.4V, batterij voor Motorola MOTO Z XT1650 SNN5972A, Merknaam:Motorola
 • BL265 Motorola Accu's voor telefoons 3000mAh/11.6wh, 3.8V/4.4V, batterij voor Motorola XT1662, Merknaam:Motorola
 • BL272 Lenovo Accu's voor telefoons 4000mAh, 3.8V/4.35V, batterij voor Lenovo Smartphone, Merknaam:Lenovo
 • BL-42D1F LG Batterij Voor Laptop 2800MAH/10.8WH, 3.85V, batterij voor LG G5 H850 VS987 H820 LS992, Merknaam:LG
 • H730 DELL Batterij Voor Laptop 1.8WH/500MAH, 3.7V, batterij voor DELL POWEREDGE BLADE SERVER, Merknaam:DELL
 • RZ09-0102 RAZER Batterij Voor Laptop 6400mAh/71.04Wh , 11.1V, batterij voor Razer Blade RZ09-0102 RZ09-01161E31 RZ09 14" Series, Merknaam:RAZER
 •