HM82: Sådan får du mest ud af dine tryksager
 
Hvordan får du mest ud af dit samarbejde med dit trykkeri uanset om det er disouttryk eller et normalt trykkeri? Lyt med i afsnit nr. 82 af Help Marketing, hvor vi giver dig de bedste råd direkte fra trykkeren.

God fornøjelse!

Eric


http://nochmal.dk/hm82-sadan-far-du-mest-ud-af-dine-tryksager/

Tier Benefits
Pledge $0 or more per Podcast episodes
patrons
Everyone
Pledge $0.01 or more per Podcast episodes
patrons
Patrons Only
Guldlytter
$3 or more per Podcast episodes 7 patrons
Guld lytter
Hvis du giver 3 dollar, er du den sejeste guldlytter (ikke en gulddreng, men en GuldLytter!)
Associate Executive Producer
$5 or more per Podcast episodes 1 patron
Associate Executive Producer
Hvis du giver 5 dollars, kan du skrive en fed producer-titel på LinkedIn! Og du kan glæde dig over at støtte podcasten mere end gennemsnittet!
Executive Producer
$10 or more per Podcast episodes 0 patrons
Executive Producer
Hvis du giver 10 dollars, gør du en enorm forskel for hele teamet! Det ligner associate executive producer - du er bare meget vigtigere :)
Pledge $50 or more per Podcast episodes
0 of 1 patrons
Med-vært status
Hvis du giver 50 dollars, er du fandme vild! Derfor er der kun én person per udsendelse, der kan opnå denne reward. Du får mulighed for at sidde med på et interview (som jeg udvælger) og være med til at bestemme nogle af spørgsmålene. Du får endda mulighed for at tale med til sidst i interviewet og stille spørgsmål. Du bliver krediteret som medvært. Selvom du støtter flere gange efter hinanden med denne reward, kan du kun være medvært én gang per 6 mdr.

Jeg går ikke ud fra, at denne reward bliver brugt særligt meget, men som de fleste marketers ved, skal man inkludere muligheden for et stort set uopnåeligt produkt :)
Recent Posts