Hej patrons! Jag älskar er. 

Här kommer en snabb uppdatering på det senaste, och ett heads up på termosmuggen som släpps imorgon. Jag ville ge er chansen att köpa den först av alla, och eftersom det inte finns någon funktion i webbshoppen där man måste ha en kod för att få köpa, så är det här sättet det bästa jag kan göra. 

Så: imorgon måndag kl 18.30 lägger jag upp termosmuggen på amkmorgon.squarespace.com/merch . Den rymmer 350ml och är från ThermoCafé by Thermos och tillverkad i rostfritt stål. Helt läckagesäker, passar bilens mugghållare, håller vätska varm i 4h och kall i 10h. Den är precis som alla produkter i webbshoppen, en kvalitetsprodukt. 

Jag har bara 50st i lager, men om jag säljer slut fort, tar jag in fler. 

Övrigt: Fler hoodies är på väg in, och även fler baseballtröjor som var så populära. Baseballtröjan är i denna kollektion vit med svarta armar och det klassiska Rebelztrycket är i vinrött, precis som på termosmuggen. Ni som vill beställa en hoodie eller en baseballtröja: ta gärna en storlek större än vad ni brukar ha. De är lite tajta i storleken. 

Vad gäller studiobygget: Jag missade precis en lokal som såg väldigt intressant ut, men fortsätter leta. Nya lokaler dyker upp hela tiden, och det är bara en tidsfråga innan jag springer på rätt objekt. Jag misströstar inte, utan har tålamod och är övertygad om att det kommer att ordna sig.

Veckan som kommer: Lite av en musikvecka. Thomas Stenström kommer tillbaka, och även gamla bekanta som Join The Riot och Christopher Lallet, ni vet artisten som kom lite i skymundan när Kringlan gick lös på hela Sverige den 11 november 2015. Så det blir förhoppningsvis kul. 

Tack för att ni är med oss, erat stöd är ovärderligt!

Eller inte ovärderligt. Jag värderar erat stöd till $8500/mån. Men själva handlingen av att supporta programmet som ni gör, värmer själen på ett sätt som inga pengar eller något annat kan göra. 

Heroin kanske. Heroin värmer nog själen på ett sätt som går att jämföra med att få ekonomisk support från 1500 trogna lyssnare. Jag vet inte, jag har aldrig tagit heroin. Men om erat support en dag kryper ner till noll, kanske jag testar och ser om de båda känslorna är jämförbara. 

Det är mitt löfte till er: Om patreonsupporten går ner på noll, kommer jag att testa heroin. 

Hörs i etern!


/Martin