Покана за нов Он-лайф @Level Up, 10.04.20

Здравейте, приятели!

Ще направим отново стрийминг на свиренето на живо от Level Up.

Петък, 10-ти април, от 19.30 ч.

Изненадата за всички патрони-закрилници тук е че този път ще заснемем и отделен видео материал на някои песни, който ще публикуваме само за вас. :)

Ако някой любопитства за цялата история на Полковника, част която ще разкажа на живо  - скоро ще разкрием къде може да се прочете.

Ето и пълният текст на поканата:

 

"Преминете на Тъмната страна! Свирим мега яки песнички... :)))  

Дойде време за следващият дистанционен бар-стрийм-лайф.  Домакините този път са от геймклуб Level Up, където на 10-ти, петък, от 19.30 ч. ще чуете песните и историята на... Полковника.  

Вманиачен геймър и рок-фен, Полковникът от биохакерския взвод е преживял хиляди битки, и е спасил стотици хиляди животи, седейки просто зад монитора.  Няма да споменаваме предотвратения зомби апокалипсис в Мексико, спирането на арийската генотипна доминация през 80-тте и още доста биологични диверсии и войни, за които всъщност никой дори не чува.   

Заключени сте вкъщи? Полковника е бил неподвижен с години. Страх ви е от вируси? Нанобиотите са тук отдавна. Ужасявате се от бактерии? Микозоидите са насреща.  

Какво се случва обаче когато лекарствата се превърнат в отрова? Когато спасителните ботове преминат на страната на врага?   

Всяка защитна армия винаги се превръща на свой ред в заплаха...  Така е защото има само едно съвършено и доминиращо над всичко друго оръжие. 

Страхът.  

Както Полковника обича да казва: "Хората не разбират, че страхът е най-силното им оръжие. Стига да знаят от къде и от какво е..."  

--

Един концерт в стила на Коренуване / Rootin'roll: Където историята и музиката се раждат в момента на изпълнението им, а импровизацията води разказа и изпълнителите.

--
Доскоро от Левъл Ъп!

Become a patron to

21
Unlock 21 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message