SPEKTRUM-postkort + en smugkigs-afstemning

Tusind tak til alle jer dejlige mennesker der allerede har meldt jer under Patreon-fanerne for at give mig mere tid til projekt SPEKTRUM. Det betyder virkelig meget!

Siden jeg oprettede Patreon-siden i starten af februar har jeg gjort 2 ekstra ting:

1) Jeg har lavet et nyt tier som hedder SPEKTRUM #3. Ud over at man får et postkort med en personlig hilsen fra mig (ligesom ved SPEKTRUM #2) får man også et sæt limited edition SPEKTRUM-bogmærker med seriens fire første hovedpersoner Emilie, Pi, Nasrin og Noah.

2) Jeg har lavet nogle helt særlige postkort til ovenstående personlige hilsen - se foto i indlægget ovenfor (den hæklede SPEKTRUM-bamseklud er en læsergave og følger desværre ikke med). Så hvis du er tilmeldt SPEKTRUM #2 eller SPEKTRUM #3, vil du snart få den flotte forside til SPEKTRUM 4 i postkassen.

Vigtig info: Jeg sender Patreon-belønninger + nyhedsbrev ud i starten af marts. Husk at du til hver en tid kan ændre dit valg af tier - klik blot på knappen JOIN XX TIER under det trin du vil skifte til. 


AFSTEMNING: VÆLG ET SMUGKIG PÅ SPEKTRUM 4

Og nu til noget spændende - DU har nemlig mulighed for at bestemme noget af indholdet i det allerførste Patreon-nyhedsbrev! Jeg vil gerne give et lillebitte smugkig på SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE, men jeg ved ikke hvad der er mest interesse for. Derfor har jeg lavet en afstemning.

Hvad vil du helst have en smagsprøve på? Et lille stykke af Noahs FORTID (fra før SPEKTRUM-seriens start) - eller af hans NUTID (som bogens hovedplot foregår i)?

Hvis du vil være med til at bestemme, kan du deltage lige her. Du kan godt stemme, selvom du ikke er Patreon-støtte (da dette blogindlæg er offentligt), men det er indtil videre kun modtagere af nyhedsbrevet der får smugkigget.

NB! Det bliver ikke et helt kapitel eller flere sider - bare et lillebitte glimt af hvad der venter i Noahs historie. Når vi nærmer os udgivelsen, vil der formentlig komme længere uddrag. 

Nyhedsbrevet kommer også til at indeholde en update på arbejdet med SPEKTRUM 4, samt hvad jeg ellers finder på af små, sjove ting. Hvis du har ønsker til indholdet af fremtidige nyhedsbreve - eller til flere tiers og tilhørende belønninger - så skriv meget gerne en kommentar under indlægget!


Kærlig hilsen

Nanna