Veldedighetsstream for Amani
For en opplevelse! Veldedighetsstreamen vi hadde på søndag var en knallsuksess. Jeg er så takknemlig for alle som var med, donerte og så på. Jeg håper alle kosa seg like mye som meg. Til sammen fikk vi inn 5830 kr! 1600 fra Twitch og ca 4230 på patreonen. Det er helt fantastisk! Det er ikke tvil om at en sum som det vil gjøre en sabla stor forskjell for Amani, og det er bare takket være gode folk som dere. Jeg har blitt kjempeglad i youtubemiljøet i Norge, dere altså! Entusiasmen deres er så inspirerende. Jeg har fått mange koselige tilbakemeldinger, det er bare så sinnsykt hyggelig.

Twitch-folk, jeg vet ikke hvem dere er, men hvis dere leser dette så tusen ekstra takk til dere også! Pengene dere donerte er allerede på kontoen og blir sendt til barnehjemmet allerede denne uka. Disse pengene vil sørge for at barna får en god jul med god mat!


Streamen er endelig på youtube! Det tok sin tid å laste den opp, så derfor kom den ut i dag istedet for i går. Jeg håper vi kan få til flere streams for Amani i nær framtid!