Vil du bidra med klær til barna?
Her er et bilde av to jenter fra barnehjemmet, og de har på seg to av mine gamle kjoler! Hun med den hvite blomstrete kjolen heter Stamili, og hun i den sorte kjolen heter Joyce. Joyce er visstnok supersjenert, men se så fint hun smiler! Den hvite kjolen kjøpte jeg i Paris for en del år siden, men nå var den blitt litt trang gitt! Og den svarte kjøpte jeg i New York nå sist sommer. Den var et tilfelle av "passet bra i butikken, men da jeg kom hjem så passet den ikke likevel". Da er det godt å vite at noen andre kan ha glede av disse klærne, for de er jo likevel fine. Og de passer mye bedre til disse jentene enn meg! Åse-Berit tok med seg en del klær til barna da hun dro til Tanzania nå i februar. Til høsten skal kollegaen min Elisabeth dra tilbake og besøke dem igjen, så jeg bestemte meg for å spørre om dere som leser dette kanskje har noen gutte- eller jenteklær som ikke dere trenger lenger. Innerst i skapet? Kanskje småsøskenene deres har noe? Dette er dessuten en kjempefin måte å hjelpe barnehjemmet på dersom du gjerne vil hjelpe men ikke har penger til å være patreon.

Det kan være hva som helst, så lenge det ikke er tykke vinterklær. Korte kjoler og skjørt er heller ikke helt aktuelt siden normen i Tanzania er at jenter ikke skal vise for mye hud. Men sommerkjoler og skjørt som er litt lange er veldig fint, samt t-skjorter, bukser, skjortser for gutta, sokker osv, alt mulig tøy som kan passe for barn mellom 0 og 16 år er veldig nyttig! Det er selvfølgelig litt begrenset hva Elisabeth klarer å ta med seg i kofferten, men jeg vil holde innsamlingen åpen helt til oktober 2016 og ta vare på alt vi får inn slik at noen evt kan ta med resten neste gang. Disse damene besøker barnehjemmet relativt ofte. :)


Hvor kan jeg sende klær?


Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Storgaten 16

3126 Tønsberg


Merk pakka med Amani, eller navnet mitt. Jeg setter av plass på en hylle på kontoret mitt for oppbevaring av tøyet. Alle som sender vil få personlig takkekort tilbake (så merk også med returadresse). Tusen takk for alle bidrag! :)