Prepperpodden

is creating podcasts om prepping, krisberedskap och personlig frihet

Select a membership level

En jänkarspänn per avsnitt

reward item
reward item
$1
per podcast episode
  • Vi lovar att tänka på dig en liten liten stund
  • Den där mysiga känslan i magen av att du frivilligt stödjer ett frihetligt projekt

Fem buckisar per avsnitt

reward item
reward item
$5
per podcast episode
Förutom samma rewards som "En jänkarspänn per avsnitt", så får du även tillgång till detta:

  • (Kommande) Livestreams här på Patreon
  • (Kommande) Extramaterial/behind the scenes här på Patreon

Tio pistoleros per avsnitt

reward item
reward item
$10
per podcast episode
Förutom samma rewards som "En jänkarspänn per avsnitt" och "Fem buckisar per avsnitt", så får du även tillgång till detta: 


  • Den mysiga varma känslan av att du bidrar med dubbelt så mycket som de som är så himla snåla att de bara bidrar med fem buckisar (det här är faktiskt precis samma grej, fast du vill bidra med mer)

13

patrons

$69

per podcast episode

About Prepperpodden

(This is a podcast about prepping, mostly in Swedish)

Många svenska podcasts har sagt sig ska handla om bland annat prepping och krisberedskap, men alla verkar ha snöat in mer på säkerhetspolitik och varit mycket mindre hands-on gällande prepping och hur man egentligen fixar sin hemberedskap än många kanske velat. Det finns även många icke-svenska, främst amerikanska podcasts som är väldigt intressanta – och helt insnöade på prepping och närbesläktade ämnen. Och det måste väl gå att göra bra på svenska med?

Sagt och gjort, här är Prepperpodden. En podcast om prepping, krisberedskap, lite personlig frihet och annat roligt som vi kommer stöta ihop med under resans gång. Säkerligen en hel del säkpol med, men inte så mycket att vi tappar vår identitet som preppers.

Med ditt ekonomiska stöd - hur litet det än är - så får vi råd att resa mer, och intervjua fler intressanta personer. Teknisk utrustning, idéer, tid och jävlaranamma finns redan så det räcker. Vi vill att du ska få den bästa prepperpodden som vi kan åstadkomma och då behöver vi ge oss ut i världen. Om du inte kan stödja oss ekonomiskt, länka gärna oss överallt där du kommer åt, så hjälper du åtminstone oss åt så gott du kan. Tack! <3

Du bidrar bara per fullt släppt avsnitt, inte per månad. Det innebär att om vi inte gör vårat jobb, så får vi inte betalt. Precis som det ska vara, eller hur? Givetvis kommer alla ordinarie avsnitt av Prepperpodden vara helt gratis.
Goals
$69.30 of $100 per podcast episode
Vid 100 buckisar per avsnitt så ökar vi takten till ett avsnitt ungefär varannan vecka. Så enkelt är det att få oss att jobba mer :)
1 of 2

Become a patron to

2
Unlock 2 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Prepperpodden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits