Diszmami

is creating Blog

Select a membership level

Légy a támogatom!

$1
per month

  About Diszmami

  Üdvözöllek!
  Diszmami vagyok, a diszmami.hu szerzője: a blogomon olyan információkat, tanácsokat és tartalmakat (pl. kidolgozott olvasónaplókat, tételeket) osztok meg immár 5 éve, amely a diszlexiásokat és szüleiket segíti a mindennapjaikban. Illetve nyomon követhetitek a mi történetünket, a diszlexiával való küzdelmünket, sikereinket, melyből vélhetően erőt, motivációt és tapasztalatot szerezhettek.

  Mi ez a Patreon?
  A Patreon egy olyan közösségi oldal, ami összekapcsolja az alkotókat (művészek, bloggerek, stb.) az alkotásaikat élvező közönséggel. Ha regisztrálsz Patreonon, mint támogató (patron), és összekapcsolod a PayPal fiókoddal, akkor tetszőleges összeggel tudod támogatni az arra érdemesnek talált alkotókat (pl. engem...). A rendszer világos, átlátható: az oldalamon láthatod, hogy mennyi támogatást kapok és a támogatói státuszodból is bármikor szabadon visszaléphetsz.

  Röviden:
  Ha úgy érzed, hogy a blogomon elérhető tartalom komoly segítséget jelentett számodra, és úgy érzed, hogy szívesen nyújtanál Te is komoly segítséget nekem (igen, havi 1$ támogatás is komoly segítség), akkor itt a lehetőség.

  Ha továbbra is szívesen követed a munkámat, de úgy érzed, nem teheted meg, hogy bármilyen kiadást vállalj, akkor köszönöm, hogy eddig elolvastad a mondandómat, és nyugodtan látogasd az oldalamat úgy, ahogy eddig tetted! Támogatóvá válni nem kötelező, csak egy lehetőség.

  A támogatás összege havonta, minden hónap első napján terhelődik az egyenlegedre. Ha egyszeri támogatást szeretnél adni, akkor egyszerűen várd meg, amíg a tetszőleges összeg első alkalommal levonásra kerül, majd lépj vissza a támogatói státuszodból.

  Hogyan segíthetsz?

  1.Ha úgy döntesz, hogy támogatni szeretnéd az oldalam, kattints a "Become a patron" ikonra a borítókép alatt.
  2.A következő képernyőn a támogatás mértékét állíthatod be (alapértelmezetten 1$):
  3.A következő lépésben Patreon felhasználói fiókot regisztrálsz
  4.Eljutottál a fizetésig: fizethetsz dombornyomott bankkártyával, vagy PayPal fiókkal is. (A Patreon felszámolja a fizetés egyszeri díját és a magyar állam felé fizetendő ÁFA-t is.)

  Támogatásoddal szeretném többek között reklámmentessé, könnyebben kezelhetővé, élvezhetőbbé tenni az oldalamat, több időt és energiát fektetni tartalmak készítésébe.

  Hálásan köszönöm, ha értékeled a munkámat! Legyen szép napod!

  This creator hasn't posted anything yet!
  When they do, you'll see it here first.

  How it works

  Get started in 2 minutes

  Choose a membership
  Sign up
  Add a payment method
  Get benefits